Infiltratii apa - SLZ moarta in papusoi
![]() ![]() ![]() |
Infiltratii apa - SLZ moarta in papusoi
aviasol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Bah, trebuie sa-i punem prezervative peste tot! Asta cel putin e concluzia
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
CATALIN CONSTANTIN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 March 03 From: Bucuresti ![]() |
salut
ploua afara dar ploua si in porbagajul meu, e uda leoarca. aveti idee ce se poate face , daca ma duc cu ea la service se rezolva ? Ori cei de la Dacia au uitat sa spuna ca este masina de vara si ca nu rezista la ploi. si la mine sa stricat motorasul usa dreapta iar acum la portbagaj butucul nu te mai lasa sa scoti cheia din el. |
-------------------- |
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
cred ca trebuia sa punem prezervative si pe portofel, in felul acesta nu mai puteam scoate bani sa o cumparam
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ori cei de la Dacia au uitat sa spuna ca este masina de vara si ca nu rezista la ploi.
iarna nu-i ca vara!!! replica celebra si plina de adevar!!! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE aveti grija cu \"atele\" alea doua sa nu ramana in zona chederului ca intra apa ca la robinet si inainte sa ridicati hayonul scuturati-l un pic ca apa de pe el se scurge direct in porbagaj.... Eu am desprins ațele și nu mă deranjează faptul că nu se mai ridică placa aceea odată cu hayonul. Dacă am nevoie, o salt eu cu mîna ca să așez lucruri mai voluminoase în portbagaj. Dacă nu, este mai bine, că nu-mi mai cad pe bancheta din spate obiectele așezate acolo. Mi-a rămas o dată blocată în poziția superioară deschisă și s-a desprins, la închidere, unul din tampoanele alea mici de cauciuc. De atunci am scos ațele. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:46 |