talon, intrebare
![]() ![]() ![]() |
talon, intrebare
lights |
![]()
|
||
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Daca erai atent, pe spatele talonului scrie ca inmatricularea se face in 90 de zile de la data vinzarii-cumpararii. Deci Politia nu are nici un motiv sa-ti returneze acum talonul.
Singura optiune, pentru ca ai facut si ITP-ul e sa faci inmatricularea pe numele tau, si asta cit mai repede. Oricum, daca nu ai o copie dupa certificatul vechi, si nu ai depus dosarul la inmatriculari, ar fi bine sa te abtii sa circuli cu masina. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
lights |
![]()
|
Am uitat sa mentionez ca,contractul este cu plata in rate pe 2 ani incheiat la notar dar in contract specifica ,ca imi transmite dreptul expres asupra masinii-am copia de pe fituica veche a itp-ului[contractul este intre mine si un prieten si ii platesc masina in rate si am facut un contract perfect legal la notar]
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai atunci te duci cu contractul la Politie si gata
![]() Daca ti-a transmis dreptul de folosinta, si cei de la Politie refuza sa-ti elibereze talonul, audienta la comandant ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
lights |
![]()
|
Multumesc mult.
Propun inchiderea subiectului[sa nu ocup spatiul de pomana] |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 06:33 |