caseta directie, sper sa nu fie probleme
![]() ![]() ![]() |
caseta directie, sper sa nu fie probleme
cannis88 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|||
danieltgv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 June 10 ![]() |
da, ai schimbat cumva de curand bieletele de directie? este probabil in momentul in care ti-a iesit pivotul sa se fortat axul la directie, te sfatuiesc sa te duci la un meserias, sa iti desfaca directia si sa iti stranga din nou totul ca la carte!!!! Doamne fereste sa te trezesti la un moment dat ca vrei sa virezi ,dai de volan si sa se vireze mai putin decat trebuie !!! totodata cauciucurile ti se vor uza de 2 ori mai repede si neuniform si la viteze de peste 100kh/h va trage directia ori stanga ori dreapta si vei afea un tremurat foarte puternic in volan!!!! parerea mea !!! spor la reparat !!!
This post has been edited by danieltgv: 14 Sep 2010, 20:40 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2010
- DB-87-DLI
|
|
cannis88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 March 07 ![]() |
le-am schimbat dupa ce mi-a sarit pivotul, in iarna... da' nu am observat chestia asta atunci...am vazut saptamana trecuta, cand am schimbat bucsele la brate!
|
--------------------
dacia
nova
1998 gt
- OT 66 LUP
|
|
danieltgv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 June 10 ![]() |
sincer cel mai bine te duci la cineva care se pricepe la rectificat unghiul sa iti desfaca directia si sa o stranga la loc la linie!!!! mai este o posibilitate reglajul direct al bieletelor de directie,una sa fie mai stransa si cealalta mai desfacuta din montaj si faptul cand ti-a iesit pivotul sa nu fi afectat directia !!!
This post has been edited by danieltgv: 14 Sep 2010, 20:55 |
--------------------
Dacia
LOGAN
2010
- DB-87-DLI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:18 |