Let's Do It Romania - 25 septembrie, Campania de curatenie a Romaniei
![]() ![]() ![]() |
Let's Do It Romania - 25 septembrie, Campania de curatenie a Romaniei
mario_alejandro |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2006
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ma tu esti ala de i-o dat fiori lu' cotofana Gaga, de se uda toata pe ea si i-a dedicat un cantec celui care-i umple visele cu experiente placute?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ar trebui o companie "Cum s-o pastram curata"
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ONG-urile primesc bani buni pt astfel de actiuni, pastratul curateniei nu e nimic spectaculos si/sau profitabil, e foarte anost, ca orice componenta a civilizatiei.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Este pe aici cineva din Iasi "sef de echipa"?
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Mario Alejandro Ernesto Y Cabron de Fuego Castilia y Aragon:
Vezi ca avem un coleg pe aici care are masteratul in "Cum s-o pastram curata". This post has been edited by corbex: 22 Sep 2010, 08:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
primim bani in functie de cantitatea de deseuri pe care o adunam??
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@alex4u: este ca nu stii ce e aia voluntar?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, eu într-o vreme aveam curaj. Dar după următorul dialog mi-a trecut:
- Doamna vedeți că v-a scăpat ceva din mână. - Sunteți drăguț, da' nu-i problemă, am aruncat-o eu că am terminat înghețata. Persoană bine îmbracată, cu langaj elevat. Și uite așa mi-a trecut curajul. Mai nou am început să le atrag atenția posesorilor de câini ca nu are nimeni nici o obligație să calce în rahatzii potăilor. Răspunsul standard: aș strânge, dar nu pot să ma aplec că am probleme cu spatele. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dupa doua suturi in kur sa-i vezi ce-ncep sa jubileze ca Dan Grecu la inele!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Sep 2010, 09:04) QUOTE(zax @ 21 Sep 2010, 14:15) La bordelul moldovenesc, patroana striga la o angajata care era cu un client: - Marishico, opreshti plasherili, ca suta-i falsa! - Apai doamna, nu mai pot acu', ca domnu' tocmai o jubilat! Sa ce ma? ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cainii sau proprietarii?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(apunake @ 22 Sep 2010, 09:02) Da, eu într-o vreme aveam curaj. Dar după următorul dialog mi-a trecut: - Doamna vedeți că v-a scăpat ceva din mână. - Sunteți drăguț, da' nu-i problemă, am aruncat-o eu că am terminat înghețata. Persoană bine îmbracată, cu langaj elevat. Și uite așa mi-a trecut curajul. Mai nou am început să le atrag atenția posesorilor de câini ca nu are nimeni nici o obligație să calce în rahatzii potăilor. Răspunsul standard: aș strânge, dar nu pot să ma aplec că am probleme cu spatele. apai nu e asta o problema..ca daca calci in c*c* de caine cica o sa ai noroc si castigi la loto...sau loz in plic ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Romania curata? Poate cand o sa dispara romanii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(mario_alejandro @ 22 Sep 2010, 04:24) Ce parere aveti ? Cred ca am sa ma duc in seara asta sa-i conving pe mancatorii de seminte ce se aduna seara de seara in fata blocului meu sa se inroleze. Sunt convins ca voi reusi sa-mi iau niste suturi in cur. |
--------------------
.
.
.
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
mario_alejandro |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 September 10 ![]() |
Nu mai este nimeni din Craiova care vrea sa se alature pe ultima suta de metrii ?
http://www.youtube.com/watch?v=ORpPXlbhWyM promoul craiovean realizat de amatori pentru Let's do it romania ! |
--------------------
Dacia
Sandero
2006
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Sep 2010, 10:04) S-ar putea sa juiseze in functie de ce pantofi ai in picioare. 25 Sep 2010, 01:29: QUOTE(mario_alejandro @ 25 Sep 2010, 01:26) Pe nea Toni Solomon il contactasi? Ca in ultimele luni a aflat care e treaba cu curatenia regulata. This post has been edited by Richelieu: 25 Sep 2010, 00:29 |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Incepem de la guvern sau de la parlament?
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 25 Sep 2010, 00:28) S-ar putea sa juiseze in functie de ce pantofi ai in picioare. Asta e din bancu' ala: Un homosexual il opreste pe unu' pe strada si intra in vorba cu el: - Vai ce pantofi frumosi ai! Din ce sunt? Ala, nestiind ce-i cu asta si dorind sa scape de el ii raspunde: - Din piele de p..a! La care homalau': - Da-mi si mie un sut in cur! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu am curatat scrumiera. era plina.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Inca mai phoomezi?
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(mario_alejandro @ 25 Sep 2010, 01:26) http://www.youtube.com/watch?v=ORpPXlbhWyM promoul craiovean realizat de amatori pentru Let's do it romania ! reclama mascata la praj'turi... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Fusei si io. O echipa de 10 oameni a strans cam 100 de saci de 240l, pe undeva pe langa Gradistea, judetul Ilfov. Pana la urma a fost ok, pacat ca mai e mult pana se vor schima oamenii.
btw sectorul urmator noua era acoperit de unii de la Renault Romania, erau aia vreo 50 de oameni ![]() This post has been edited by Diac: 26 Sep 2010, 14:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:15 |