ce e piesa din poza?, ce rol are si de ce are ulei pe ea?
![]() ![]() ![]() |
ce e piesa din poza?, ce rol are si de ce are ulei pe ea?
Diabolique |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCN2030.JPG ( Size: 829.92k ) Number of downloads: 1210 DSCN2032.JPG ( Size: 722.5k ) Number of downloads: 1425 |
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
lichid de seamana cu uleiul la pipait, miroase a ulei de cutie cumva?.....
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Piesa incercuita de initiator este suportul de la cutia de viteze, leaga cutia de caroserie.
Posibil sa fie de la acel surub, dar nu stiu daca acel surub ajunge pana in cutie, adica sa aibe rol si de etansare. Verifica prima data furtunul care iese din cutie (l-am subliniat eu in poza cu o dunga mai groasa) Poate e de la lichidul de frana, ai completat, ai schimbat placutele recent ? (ca unii mai completeaza cu lichid cand mai scade nivelul, dar cand se schimba placutele se impinge pistonasul si da pe afara din borcan ...) Oricum verifica si lichidul de frana sa vezi daca e ok. Daca totul e ok, sterge bine acolo si sa te uiti dupa un drum de cativa km. This post has been edited by SorinXp: 28 Sep 2010, 21:46 Attached thumbnail(s) poza.jpg ( Size: 622.47k ) Number of downloads: 1223 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
Diabolique |
![]()
|
lichidul acela nu imi miroase a ceva anume, doar ca e uleios cand pun mana pe el.
la lichidul de frana n-am umblat chiar deloc. placutele le schimb peste circa 1500 km la revizie maine dimineatza verific acel furtunas. desi azi am pipait tot ce se putea imprejur. cred ca intr-o zi o sa dau scutu jos si o sa curat tot ce e pe acolo, daca pe la suprafata l-am spalat. si atunci o sa stiu sigur pe unde curge si daca curge ceva. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
rusugxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 28 November 06 From: Iasi ![]() |
Da' mufa aia cu capac albastru din prima poza pentru ce este ??
|
--------------------
Dacia, Ford
Logan, Focus
2006-Ambition 1.6.MPI, 2020
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Diagnosticare UCE gaz.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Diabolique |
![]()
|
intr-adevar am verificat azi furtunasul acela...reinflard parca se numeste. se scoate cam un cm din locasul lui si prinprejur e uleios. atasez poze.
Attached thumbnail(s) DSCN2036.JPG ( Size: 1.68mb ) Number of downloads: 891 DSCN2040.JPG ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 725 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
deci pan' la urma e ulei de CV
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Diabolique |
![]()
|
cam asa pare....mai multe detalii?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pe supapa aceea (reniflard) ar trebui sa iasa numai vaporii de ulei din cutie, nu ulei. La marea majoritate in jurul acelui furtun este putin murdar. Ai completat sau ai schimbat uleiul la cutie?
This post has been edited by cristio_79: 29 Sep 2010, 20:01 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
SorinXp |
![]()
|
Eu in postul anterior am pus si o poza de la masina mea cu acel furtun, masina avea peste 1,5 ani si 35.000km si nu e murdar de ulei, nici macar putin.
Pentru initiatorul topicului sa stearga bine si sa urmareasca zona respectiva, nu e problema grava, dar trebuie remediata cand are putin timp. |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
Diabolique |
![]()
|
am curatat azi..ma mai uit din cand in cand sa vad cum se comporta.
bun..am inteles ca nue grava dar de remediat cum se remediaza? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
SorinXp |
![]()
|
Cred ca se va inlocui acel furtun sau se pune ceva mastic acolo si gata. Poate mai e cineva care a mai patit, daca nu intreaba intr-un service DACIA care este procedura (daca nu te multumeste raspunsul primit, mai intreaba si la alt service - ca sunt si multi bizoni prin service-uri).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |