Frana la bass
![]() ![]() ![]() |
Frana la bass
Twister |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
condensator n-ai ?
(pentru sistemul audio) |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
e normal sa se intimple asa la bas ia curent mare si acel curent il ia din alternator producerea acelui curent cere lucru mecanic , pe care il ia de la motor infrinindu-l
daca ai pus alternator mai mare ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 30 Sep 2010, 13:48) Am, am scris si in mesaj, Dietz 1 Farad. Offtopic, felicitari pentru masina din semnatura. Eu sunt pasionat de americanele sfarsitului anilor '50, asa ca iti inteleg si apreciez pasunea pt ol' cars. QUOTE(bygy007 @ 30 Sep 2010, 14:12) e normal sa se intimple asa la bas ia curent mare si acel curent il ia din alternator producerea acelui curent cere lucru mecanic , pe care il ia de la motor infrinindu-l daca ai pus alternator mai mare ![]() Asta vroiam, o confirmare sau o infirmare a idei ca alternatorul intra in sarcina si asta ar fi cauza (oarecum normala). Cum se zice, o a doua parere avizata. Merci mult, bygy007. This post has been edited by Twister: 30 Sep 2010, 15:03 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
Ciorapel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 435 Joined: 31 December 08 ![]() |
Mie imi face lafel cu alternatorul de dacie. Mai ciudat e ca a mea e injectie, si calculatorul simte un consumator puternic, si ca scade turatia, si da sa compenseze acest lucru prin accelerarea masinii, dar cum tot procesul asta are lag, bass-ul deja se duce, asa ca o fractiune de secunda sunt in frana de motor, o fractiune de secunda cu "pedala la fund".
|
--------------------
r
m
2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 01:31 |