trepitadii volan
![]() ![]() ![]() |
trepitadii volan
radu88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 7 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|||
0ptionss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 October 10 From: Constanta ![]() |
Cauta bine ca s-a mai discutat despre asta , un sfat dute si echilibreaza rotile.
|
--------------------
solenza
E
2005
|
|
radu88 |
![]()
|
sunt echilibrate acum o saptamana le-am echilibrat, daca era de la roti , vibratia nu disparea dupa ce decuplam motorul.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
Cu ce jenti este dotata masina?Problema poate aparea daca ai jenti de aliaj si iti lipsesc inelelele de ghidaj.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
radu88 |
![]()
|
am jenti de aliaj ,da le am de cand am masina ,problema e de la motor
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
vitamina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 4 January 10 ![]() |
U esti sigur ca este de la motor?Trepidatiile in volan,sa imi fie cu iertare,dar nu am intanlit sa provina de la motor!Pt linistea ta poti sa verifici tamponul de sub acumulator.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cum spune vitamina CCC... si la mine cu jante de aliaj am avut la fel trepidatii in volan intre o anumita viteza...eu nu i-am pus inele de ghidaj ci am facut un inel dintr-o tabla cit janta sa intre un pic fortat pe buza fuzetei...de vreo 3 luni nu imi mai trepideaza volanul deloc...deci tu nu ai inel de ghidaj la jante si din cauza asta iti trepideaza volanul...mai multe informatii vorbim pe mess...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
poate nu iti dai seama totusi si trepidatiile apar nu numai in volan tare .Eu banuiesc un injector infundat partial. mai ales dupa "vibratiile dispar daca depasesc 3000 de ture" si "daca era de la roti , vibratia nu disparea dupa ce decuplam motorul".
Cum merge motorul la ralanti?merge perfect rotund? |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
radu88 |
![]()
|
sunt 100% ca nu e de la jante mi-am schimbat acum o sapt gumele si am facut un drum de arad timisoara si nu am avut probleme iar acum 2 zile cand am venit din timisoara pe la jumatea drumului a inceput sa apara vibratiile in volan
nu prea imi dau seama daca la ralanti merge corect motorul (parca nu mai suna motorul cum suna inainte are un zgomot putin ciudat, p.s. am curatat si bujiile) e cumva posibil sa fie de la benzina??? sa fie apa in benzina??? This post has been edited by radu88: 2 Oct 2010, 19:27 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
0ptionss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 October 10 From: Constanta ![]() |
Eu stiam ca daca pui gume noi sa le echilibrezi si dupa un numar de km 100-200 cica se "aseaza" pe janta..nus poate gresesc asa am auzit si eu
|
--------------------
solenza
E
2005
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
corect...echilibrarea jantelor cu anvelope noi se face dupa 100 km...asa mi s-a spus si am facut si eu la solenza mea cind am pus anvelope noi...
daca masina merge la relantiu cu intreruperi adica ca in 3 bujii atunci ai un injector infundat...trepidatiile in volan mai clar unde se simt in mers sau la relantiu... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
radu88 |
![]()
|
in mers doar in viteza a 4 si a 5 cand motorul e turat intre 2000 de ture si 2800 de ture aproximativ ( vibratiile dispar cand ajunge motorul la 3000 de ture)
daca merg in viteza a 4 si o tin constant la 2000 de ture nu vibraza ,iar cand accelerez incepe sa vibreze |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ramsen |
![]()
|
bieleta antibasculare cum se prezinta...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
100% nu e de la inelele de ghidaj ale jantelor...si eu am jenti de magneziu si au inele ceva mai mari, astfel roata sta fixa doar in prezoane...le am asa de mai bine de 1 an si nu am pic de vibratie. Cel mai probabil la tine un tampon e de vina. Din pacate nu stiu sa-ti spun care, doar banuiesc cel de sub baterie.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
radu88 |
![]()
|
am fost la service si am rezolvat problema
am avut un injector infundat |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ramsen |
![]()
|
bravooo...ai vazut de unde era buba la tine???foarte bine ca ai rezolvat-o...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristy2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 19 March 08 From: CALARASI ![]() |
Mai pot folosi anvelopele, daca s-au uzat pe interior din cauza unghiului prost facut de meseriasii din service?
Mentionez ca s-a remediat problema unghiului. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Daca nu sunt uzate rau, le puteti folosi. O sa ajunga uniform dupa un timp...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Mie mi se uzau pe interior alea de pe spate.Dupa o perioada m-am dus la vulcanizare si le-am intors pe janta.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Din ce cauza se uzau pe spate ca acolo nu sunt articulatii ca in fata responsabile de asa ceva...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Probabil am puntea spate cracanata....
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
top model...
![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:33 |