DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cat dureaza pana vine radiatoru?

ashu
post 17 Sep 2003, 22:33
Post #1

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

Iata ca a venit si momentu mult asteptat din viata oricarui posesor de supernova si anume schimbarea radiatorului. Am sunat io ieri frumos la Meridian si le-am zis ca imi curge lichid din radiator si m-au programat pentru azi. Mi-au zis ca au in stoc radiatoare. Bun, m-am dus azi, au mesterit ei ceva vreme dupa care vin si-mi spun ca da, trebe schimbat, insa n-au in stoc asa ca ma programeaza. Pai cum nene ca la telefon mi-ati zis ca aveti? Avem, da' nu d-astea cu prindere in 3 puncte ci din celelalte. Mi-au dat un bon si mi-au zis ca intr-o saptamana vine radiatoru si o sa ma cheme ei. Avand in vedere ca atunci cand am fost sa constate defectarea actuatorului mi-au zis ca vine cam in 20 de zile si au trecut mai bine de 6 luni, ma intreb daca radiatorul chiar o sa vina in 7 zile. Va intreb pe cei care ati avut problema asta de curand, cam cat ati asteptat? Ma refer la radiator din asta, cu prindere in 3 puncte, nu din celalalt.
Asta ar fi prima intrebare. Acum a doua: mai are rost sa sun la vocea clientului? Ajuta la ceva daca ii anuntz si pe ei sau sun degeaba?
Si 3: Io aveam un antigel de culoare verde deschis in bidonu ala. Astia vad ca l-au schimbat cu unu portocaliu spre brun. Parca citisem mai demult pe forumu asta ca nu e bine sa amesteci antigel de culori diferite. Pana la urma cum a ramas, pot sa completez cu d-ala verde de care mai am sau nu?

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bondoo7
post 18 Sep 2003, 07:14
Post #2

Membru

Group: Members
From: Roman

pana ti se rezolva problema nu cred sa se intample ceva din cauza amestecului de antigel, iar cand o sa-ti schimbe radiatorul poti schimba complet lichidul ca sa fii sigur.
cand vei primi radiatorul? cred ca e o chestiune de noroc si de cat de insistent esti cu WC-ul
bafta

--------------------
dacia supernova confort
toate bune ?..?..?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 15:05
Forum Renault