Help - centrala termica, mai are capat?!
![]() ![]() ![]() |
Help - centrala termica, mai are capat?!
Cristaly |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mergi la cei de la gaze si intreaba-i daca cineva a cerut autorizatie pentru lucrarile alea. Si nu mai da nici un ban pina la finalizare, risti sa te incalzesti doar cu gindul la ei.
Daca nu se rezolva pina da frigul cu adevarat, revino aici cu o solicitare. Nu se poate sa nu gasim o solutie ! This post has been edited by corbex: 8 Oct 2010, 18:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nasol ca ai facut asta acuma.contoru se da dastel de greu poate dura si cateva luni. nu se face totu asa repede.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune-i sa te cupleze, provizoriu, la gazele existente. Mergi pe burta. Nu da blocu-n clocot din cauza asta, oricum toti au aragazele aprinse la toaqte ochiurile, ca asa fac ei economie la factura de incalzire. Firma aia ar trebui sa stie cind vin cei de la gaze sa puna contorul, desface legatura atunci si n-ai nici o problema.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cristaly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 May 10 ![]() |
C@talin, stiu ca am inceput lucrarile tarziu dar aveam nevoie de o suma consitenta, lucrarile ma ajung mult, n-am vrut sa plec la drum fara bani siguri.
Corbex, aragazul il pot folosi, la mine am si apa calda. Mai rau e la fiica-mea unde apa nu, caldura nu. Am scris aici pentru ca nu stiu la ce sa mai astept, de regula cam cat dureaza...ei spuneau ceva azi de un termen legal de 30 de zile... Daca ar fi atat mai rabd, mai un calorifer in zilele friguroase dar macar sa fiu sigura ca actele sunt in lucru si nu zac pe undeva. Multumesc de sfat, am sa intreb la gaze! |
--------------------
dacia
1310
1990
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trebuia sa depui cererea pentru contor din ianuarie sau vara sa fii sigura ca acuma il ai
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
Nu sa te incalzesti cu aragazul, ci sa alimentezi centrala de la teava aragazului. Provizoriu. Inteleg ca lucrarea-i gata, a ramas problema avizelor si a contorului. Sau nu?
This post has been edited by corbex: 8 Oct 2010, 18:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
daca are centrala montata tot poti sa faci rost de o buletie si merge foarte ok si asa . se gasesc butelii la benzinarii.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu cat ar tine o butelie, dar nu cred ca foarte mult. Si eu astept niste avizari de m-am plictisit eu sa nu cheltui banii pe altceva. Nu de alta, dar la final trebuie facut si ISCIR-ul.
Am avut norocul ca instalatia si contorul sa fie conforme deja, deci doar hartiile-s problema, asa ca eu am pus-o deja in functiune de la sfarsitul lui august. Chiar sunt curios luna asta ce vine in plic cu factura... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
e o garsoniera totusi cati l are o butelie daia?
nu trebuie sa incalzeasca tot si bucatarie si baie ,doar camera unde sta deci un calorifer. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cum se numeste firma si orasul?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
da zi repede ca are o pila tribunu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
E din Iasi doamna.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cu Moldova te ajut eu!
ce trebuie sa fac? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa ne transformam din forum Dacia in forum Viessmann.
Discutii deschise despre centrale termice & conexe: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...652&mode=linear http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...067&mode=linear http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...221&mode=linear astea doar in ultima saptamana. Cristaly, cum esti noua pe forum si la prima abatere, nu voi inchide topicul dar voi incerca pe masura timpului disponibil sa-l unesc cu unul mai vechi. Eventual dupa ce rezolvi problema This post has been edited by Ake: 8 Oct 2010, 19:39 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O pila la Tg. Mures sa-i aprobe doamnei rapid cota la gaz .
Te bagi? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 8 Oct 2010, 20:33) Cristaly, cum esti nou pe forum si la prima abatere, nu voi inchide topicul dar voi incerca pe masura timpului disponibil sa-l unesc cu unul mai vechi. Cristaly e o doamna, d'aia am si sarit toti s-o ajutam. Ce ma mir e ca Markos nu stie ce poate face. Cred ca-l deruteaza distanta. Cu Diana nu erau asa galantoni. This post has been edited by corbex: 8 Oct 2010, 19:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
corectasem deja.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
Mai baieti, mai stoarceti ceva idei, fetei ii e chiar frig!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Bre, vezi ca incurcasi gheata cu sarea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:00 |