Informatii suplimentare IATSA Stefanesti
![]() ![]() ![]() |
Informatii suplimentare IATSA Stefanesti
zcristi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2007 / Laureate
|
|||
bogdan_2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 December 04 ![]() |
Salut!
Daca esti din Bucuresti, sub nici o forma nu are rost sa ajungi tocmai acolo sa faci o revizie! Doar daca ai un drum mai lung da facut, iar acest service iti este in drum! Eu am fost acolo o data, imediat dupa ce mi-am luat o Supernova second-hand, pentru a schimba placutele de frana. Impresia a fost ca sunt sub orice critica: desi trebuiau sa umble doar la rotile din fata, cu masina urcata pe elevator, au reusit sa o umple de vaselina de la cap la coada!!!! ![]() In plus, abia s-a mocait, operatiunea durand cam 1h30min! Am plecat de acolo un car de nervi!!! Mai bine mergi la un service in Bucuresti, iar dupa ce vei fi repartizat la un meserias, ii strecori ca din intamplare o "mica atentie" in buzunar si ii spui ce vrei sa iti schimbe la masina! Pe langa acestea, da un search si vezi ce mai zice lumea ca e nevoie sa schimbi sau sa ceri sa fie verificat la o revizie si inainte de iesirea din garantie. PS. este bine sa mai ai pregatite si alte "mici atentii" pentru ca daca sunt piese mai importante sau mai scumpe, atunci mecanicul cu siguranta se va consula cu inginerul!!! Succes! |
--------------------
dacia
solenza
- b07bnu
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Zcristi, iti recomand cu toata increderea IATSA STefanesti intrucat eu merg acolo de 2 ani si am fost extrem de multumit de fiecare data. Sunt oameni foarte bine instruiti si merita tot respectul. Incepand de la modul cum lucreaza , posibilitatea pe care ti-o ofera de a vedea tot ce se intampla, modul in care discuta cu tine si iti dau toate informatiile de care ai nevoie, exista orice fel de informatie cu privire la pret, pana la comportamentul tehnologilor care iti iau masina in primire la intrarea in Service. Imi pare rau ca sunt si oameni nemultumiti dar eu nu sunt unul dintre aceia si toti pe care i-am indrumat acolo mi-au multumit dupa ulterior. Poti intreba de tehnologul Dan Tudose , un om care tace si face. Daca vrei sa-i dai ceva e problema ta . Ca si la mecaniici. Mie nu mi-au cerut niciodata nimic dar pentru ca am fost multumit le-am mai dat un 50 de mii cateodata. Un alt mare avantaj este programul deosebit de flexibil si lucrul in ture. Adica daca e nevoie stau cu tine pana la 10 noaptea. Ceea ce e rar.
Iata cateva exemple clare pentru care merita sa te duci la IATSA Stefanesti: 1. Placutele de frana de Solenza eu le-am platit 250k in cutie originale. 2. Mi-au schimbat TOATE tobele pe garantie fara sa fi fost gaurite 3. Mi-au schimbat de fiecare data si mi-au recomandat sa schimb bucsele de bara stabilizatoare 4. Mi-au gresat toate incheieturile cu solutii speciale |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
zcristi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult ptr. informatii (o sa intreb de dl. Dan Tudose) . Tu ai avut nevoie de programare (esti din Bucuresti) ?
Poti sa-mi spui cati km sunt , aproximativ (am 9800 Km sper sa nu depasesc 10000 pana ajung la service ) . Cristi |
--------------------
DACIA
Logan
2007 / Laureate
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(zcristi) Poti sa-mi spui cati km sunt , aproximativ (am 9800 Km sper sa nu depasesc 10000 pana ajung la service ) . Pai raspunsul la aceasta intrebare l-ai postat singur! ![]() QUOTE(zcristi) PS Pe "site"-ul celor de la Dacia denumirea service-ului este "IATSA PLATFORMA" cu urmatoarele puncte de reper : sos Bucuresti-Pitesti km110 , Stefanesti : Tel: 0 248 218 107 . Sper ca nu am facut vre-o confuzie ! Apropo, cand mergi? O sa merg si eu la inceputul saptamanii viitoare! Da-mi un PM, poate mergem impreuna! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
zcristi |
![]()
|
Am sunat marti si le-am spus celor de la IATSA ca o sa ajung la service joi , 26 mai ( greu de obtinut o alta zi libera de la job).
Poate data "aviatore" ! Cristi |
--------------------
DACIA
Logan
2007 / Laureate
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(zcristi) o sa ajung la service joi , 26 mai Te atept cu vesti! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
zcristi |
![]()
|
Service IATSA Stefanesti , concluzii
![]() Bile albe : Timp de asteptare de la prezentarea la service = 0 (am ajuns cu 15 min. mai devreme decat i-mi spusesera cei de la receptie ca trebuie sa vin - 8:00 AM) . Tehnologul cu care vorbisem si la telefon s-a ocupat destul de bine de mine (se tot interesa de starea reviziei , a pus o vorba buna ptr. schimbarea planetarei , si a scurtat perioada de asteptare ptr. testul CLIP "speculand" un "timp mort" la o masina care era in curs de diagnosticare) Am stat langa masina (mare lucru dupa parerea mea) asistand la toate operatiunile executate (destul de meserias "nenea" mecanicul repartizat ) Mi-au facut cam toate operatiunile trecute in fisa corespunzatoare reviziei de 10000 km (inclusiv testul CLIP) Mi-au inlocuit planetara dreapta (poveste lunga ) si monocontactul de la servo-directie (pierdea lichid ) pe "garantie". Bile negre : Inlocuirea planetarei , lucru care ma ardea cel mai tare (mai aveam o luna pana la iesirea din perioada de garantie) s-a facut cu mare greutate (300.000 lei + vre-o 20 Km de "probe" cu 3 "meseriasi" si o caruta de nervi ). I-mi spuneau impartial ca nu se aude nimic suspect (mai aveam putin si inebuneam) , ca nu se poate sa pice asa devreme si ma tot intrebau daca km de pe bord sunt cei reali.............!!!! Mi-au spus ca cei de la Dacia au "inasprit" procedura de schimbare a unui reper atat de scump (apropo ,are idee cineva cat dracu costa si unde sunt facute planetarele de pe solenza ?). Dimineata au trimis catre uzina seria planetarei si a masinii cu tot istoricul ei (de unde a fost cumparata si cand , identificarea lotului dupa seria de sasiu ...etc.) si abia dupa ce au primit (peste 4 ore) acceptul celor de la Dacia au purces la inlocuirea ei Nu mi-au rezolvat problema cu toba de esapament (imi apar niste vibratii , nu foarte deranjante , intre 2000 si 2200 rpm si nu mi-au inlocuit sonda de benzina (este posibil sa nu fi fost nevoie - mi-au curatat si strans nu stiu' ce "papuci" care faceau contact imperfect). Nici vorba sa ia in seama semnalari de genul : scaunul soferului scartaie sau vibreaza ceva in portiera de pe partea dreapta . Nea electricianu mi sa parut cam : "las-o ma ca merge asa !" vorba cantecului o sa detaliez alta data , daca intereseaza pe cineva . Toata "distractia" m-a costat 3.500.000 lei si a durat cam 5 ore (incluzand aici si "sfanta pauza de masa " , cand totul trece pe "stand by" ). 2200000 lei revizia in sine : 3 litri ulei + filtru + placute de frana (620.000 au fost placutele - ce naiba sunt asa scumpe) + manopera aferenta . 550000 lei "taxa ptr. atentie" [(200.000 tehnologul de la receptie +100.000 mecanicul + 100.000 electricianul (50.000 ar fi fost arhisuficient insa de fire "sensibila" si cu dare de mana cum sunt !) + 100.0000 " maistrul" care a dat verdictul final ptr. inlocuirea planetarei + 50.000 ptr. cel care mi-a facut testul CLIP). Restul pana la 3.5 mil. : benzina + 2 ciorbe de burta si 5 mititei la km 36 ![]() Una peste alta sunt totusi destul de multumit , v-oi reflecta daca se merita sa repet experienta si la revizia de 20.000 km. |
--------------------
DACIA
Logan
2007 / Laureate
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca discutia a degenerat in revizia de 10.000 km aici se da stingerea
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:44 |