DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> cilindri motor Dacia '99

hydrogen
post 18 Oct 2010, 20:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Vreau sa schimb cilindri si segmentii, dar nu gasesc numa set cu tot cu pistoane la pretul de vreo 400 ron, am mai facut operatiunea asta la alta masina in iurma cu vreo 2 ani si am fost tare multumit de rezultat ... cu costuri mici.
M-ar ajuta mult daca ar stii cineva unde as putea gasi numai cilindri pt dacia 1.4

--------------------
Dacia 1310 1996 - CJ-12-MAI
Investitiile in masini sunt mult mai sigure decat cele in femei.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
STORMTROOPER
post 18 Oct 2010, 20:41
Post #2

Dacia berlina proud owner

From: Bucuresti

Abind in vedere calitatea pieselor care se gasesc prin magazinele de pise auto -pentru Dacia nu mai bine bagi un ochi la subiectul cu piese auto straineze care se potrivesc pe Dacie.Utilizatorul nelu1985 a pus niste coduri pe acolo.
Succes

--------------------
DACIA 1310 TX 1987 - 7-B-2414
blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
+
hydrogen
post 18 Oct 2010, 21:13
Post #3

Membru incepator

Vreau sa fac motorul doar sa mearga cat de cat bine ca sa pot vinde masina, fara investitii mari... mai am o berlina pe injectie

--------------------
+
Muttley
post 18 Oct 2010, 21:49
Post #4

From: -

Si cam ce ai vrea in afara de aplauze si laude pentru teapa ce urmeaza s-o dai? O statuie la domnu'?

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
Alexio
post 18 Oct 2010, 21:59
Post #5

Ciocolata mecanica!

Fa o masina buna si vinde-o.

Daca ala ce o va cumpara ar avea bani de aruncat ar lua o masina scumpa nu o Dacia. Deci cred ca omul chiar nu vrea sa dea banii pe ceva prost.

Din respect pentru moralitate nu ne mai intreba chestii in genul ca sa pacalesti un om...

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
Alex4u
post 19 Oct 2010, 07:23
Post #6

Ultima scursura' umana

From: Scursureștii de Campie

eu am cumparat set de 520 lei cel mai scump si tot nu sunt foarte multumit..poate si din cauza mecanicului..am schimbat tot in motor absolut si tot ceva se intampla ..smile.gif) in fine...vezi ca era pe aici parca cineva care vindea set la 300 ron ...

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
radu30
post 19 Oct 2010, 18:58
Post #7

Membru incepator

Fa o masina buna si vinde-o.

Daca ala ce o va cumpara ar avea bani de aruncat ar lua o masina scumpa nu o Dacia. Deci cred ca omul chiar nu vrea sa dea banii pe ceva prost.

Din respect pentru moralitate nu ne mai intreba chestii in genul ca sa pacalesti un om...

Si eu cred la fel

--------------------
Dacia 1307 2002 FRI - AR-07-GCU
Logan 1.4 MPI
+
hydrogen
post 1 Nov 2010, 23:50
Post #8

Membru incepator

am gasit un set motor cu 200 ron si l-am pus in motor cu un mecanic, merge bine deocamdata

--------------------
+
om_bland
post 2 Nov 2010, 14:48
Post #9

Membru autentic

Spor la vanzare wink.gif . Ar fi bine daca ai pune si niste poze cu masina ce urmeaza sa o vinzi sa ne facem si noi o parere biggrin.gif ... ca sa nu mai zic de mic video-clip cu sunet in care sa auzim cum merge motorul ...

--------------------
dacia Berlina 1984 dacia berlina
RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
+
radu_
post 2 Nov 2010, 20:18
Post #10

Membru autentic

From: ARAD

de ce credeti voi ca ar fii cazu sa bage bani multi in masina si dupa aia sa o vanda cu 300 de euro? ca asa is toti romanii, vori sa cumere ceva bun la pret de nimica,ca daca cere pe masina 8-900 de euro nu il baga nimeni in seama ca ori isi ia ceve din Germania ori isi ia o supernova si credeti-ma ca o sa gasiti si supernova la 1000 de euro

--------------------
Mercedes-Benz c200 1995 - /////AMG
+
hydrogen
post 2 Nov 2010, 22:53
Post #11

Membru incepator

Masina este a fratelui meu, a cumparat-o in vara, prin august, 2000 ron, am vazut masina inainte sa o cumpere si mi sa parut ok, numa ca n-am apucat sa o verific mai amanuntit ca el a si cumparat-o. Dat fiind faptul ca fratele meu ii genul care "ii da talpa pana merge si cand nu merge o lasa pe dreapta" mi-am dat eu interesul sa o pun cat de cat la punct, am avut 2 dacii pana acuma si cred ca nu a fost vreun surub la care sa nu umblu sa vad de ce nu merge/ sau de ce merge.
Am inceput cu o revizie la partea fata, bucsi, pivoti si i-am pus T-uri de break ca sa o mai ridic de fata un pic, am bagat numa piese noi de vreo 200 ron, pe langa ce mai aveam pe acasa, erau cam la pamant toate. Dupa vreo luna de zile a inceput si motorul sa faca figuri si dupa ce am controlat mai atent pe dedesubt am gasit si probleme cu rugina destul de grave, au mai urmat probleme cu franele si alte maruntisuri. Pana acuma am investit vreo 600 ron (numai piese), am prapadit benzina de vreo 400 pana ce am vazut ca era sparta conducta de tur si cand stetea masina picura benzina. Fratele meu ar fi dat-o numa sa se scape de ea pe bani putini, dar eu m-am incapatanat sa o aduc la linia de plutire.
In momentul de fata incerc sa reglez motorul sa mearga cat de cat bine, sa curat un pic compartimentul motor. Urmeaza sa dau jos protectiile de la aripi, pragurile false si spoilerele si sa o duc la tinichigiu, apoi o aduc acasa la curatat si izolat, ii pun tobe noi si schimb scaunele cu altele de opel, le am si de aia le-as pune.
Lucrez la ea mai mult seara cateva ore, ziua sunt tot la munca, imi mai da de lucru si noua achizitie: un Golf 3 care se pregateste de RAR. Asa ca nu ma pot plange ca ma plictisesc smile.gif mai rau este ca vine iarna.
O sa revin cu poze.

This post has been edited by hydrogen: 2 Nov 2010, 22:54

--------------------
+
argon
post 3 Nov 2010, 11:49
Post #12

Mesaj semiautomat

Ar fi culmea sa bagi 1000 ron in motor cat ar iesi ca la carte, chiar mai mult, sa o vinzi cu 1200 ron dupa, asta ar vrea cei de mai sus sa faci blink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Tudor Badescu
post 5 Nov 2010, 22:57
Post #13

Membru autentic

Schimbarea doar a cilindrilor si segmentilor nu e neaparat tzeapa daca jocul dintre pistoanele vechi si camasile noi e in limite corecte,iar pistoanele nu au uzuri mari mai ales la canalele portsegmenti.Pentru ca uzura in diametru a pistoanelor de aluminiu e mult mai mica decat a camasilor.De altfel la motoarele vechi se practica de mult metoda utilizarii pistoanelor vechi in cilindri nou confectionati.

--------------------
dacia 1310, 1991/standard ; Mercedes Sprinter 311 CDI, 2004.
+
xrt3xrt3
post 5 Nov 2010, 23:39
Post #14

o721 380 039 www www www N-am Stare!!! .Ro

From: Ploiesti-Bucuresti

QUOTE(Tudor Badescu @ 5 Nov 2010, 22:57)
Schimbarea doar a cilindrilor si segmentilor nu e neaparat tzeapa daca jocul dintre pistoanele vechi si camasile noi e in limite corecte,iar pistoanele nu au uzuri mari mai ales la canalele portsegmenti.Pentru ca uzura in diametru a pistoanelor de aluminiu e mult mai mica decat a camasilor.De altfel la motoarele vechi se practica de mult metoda utilizarii pistoanelor vechi in cilindri nou confectionati.
*

o intrebare, oarecum offtopic...
se mai gasesc mecanici buni si care sa se mai bage la dacii...si daca da pe unde in buc... nu de alta dar am fost nevoit sa duc un prieten la un service si se uitau aia la el de parca era ultimu sarantoc...

--------------------
Dacia 1310 pe GPL 1998 - DB 05 MBI
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 13:01
Forum Renault