Se aprinde becul de la apa, Numai cand accelerez
![]() ![]() ![]() |
Se aprinde becul de la apa, Numai cand accelerez
Marius Adrian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 Traieste clipa!
|
|||
Marius Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Char nu are nimeni nici o idee cat de mica? Haideti fratilor ca nu vreau sa il calez si pe asta!
|
--------------------
|
|
cata181 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 May 05 ![]() |
Vezi să nu îți dea la masă pe undeva firul de la sondă. Sunt 2 sonde în capătul chiuloasei dinspre baterie. Una e temperatura, cealaltă becul. Scoate firul de la sonda de bec și vezi dacă mai face. Poate ar trebui să încerci și altă sondă.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.6
- AG-xx-xxx
|
|
Marius Adrian |
![]()
|
Multumesc pentru sugestie dar problema este ca nu am decat un fir acolo unde zici tu si acela duce la ceasul de temperatura. Imi poti spune unde ar putea sa fie legat becul? M-am uitat pe acolo dar nu am gasit nimic. Multumesc anticipat!
|
--------------------
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
becul de ulei e bun, se aprinde ?
adica poate ar trebui sa se aprinda amandoua si atunci ti-as spune ca ai probleme cu pompa de ulei sau cu pinionul de la delcou (care actioneaza pompa de ulei), ceea ce nu ar fi funny ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marius Adrian |
![]()
|
Cand pun contactul se aprind ambele, adik si cel de ulei si cel de apa. Deci functioneaza.
|
--------------------
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
Cand se intampla fenomenul de care zici, creste si nivelul apei in vasul de expansiune?
In al doilea rand: instalatia este aerisita cum trebuie? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
Marius Adrian |
![]()
|
Pai de nivel nu stiu ca nu am cum sa vad, deci imi face asa numai cand trage motorul. Intradevar inainte imi mai facea si la relantii dar vad ca s-a potolit. Nu stiu ce sa ii mai fac, am fost si la service si au ramas aia cu gura cascata, poate nici nu aveau chef. Duminica desfac oate furtunele alea si vad poate e vre unu infundat sau ceva de genul asta. Sper sa mearga dupa aia. Oricum multumesc tuturor celor care s-au implicat. Salutare.
|
--------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:56 |