magazin piese
![]() ![]() ![]() |
magazin piese
Lasker |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-33-kkk
|
|||
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu mereu am gasit pe strada Viitorului...cum vii dinspre Mihai bravu, la Lizeanu faci stanga...nu ai cum sa le ratezi.
Sau ai putea sa o iei pe Lizeanu si 2 strazi mai in fata faci dreapta si gasesti acolo inca un magazin destul de ok. In rest, e Bucurestiul plin, trebuie doar sa cauti un pic. Bafta! |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
atentie si la piesele pe care le cumparati..sa nu fie stifturi de SRL...ma rog de solenza si super nova nu gasim de alte firme care produc decit de Topoloveni,Asam,Aotuspeed etc...nu ca la logan ciudatenii de piese...deci mare atentie ce cumparati...unele chiar se merita sa fie cumparate de Renault...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
silvio21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 31 January 09 From: PITESTI ![]() |
Ce piese sunt mai bune?
Ma refer la cei care au mai schimbat cate ceva pe la masina si ce piese a folosit de la ce fabrica sau natie.Ex:planetare care sunt mai bune cele de polonia sau italia. Mai sunt ceva piese de o firma Autospeed, nu stiu cum sunt.Astept parerea voastra din experienta. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CONFORT
- AG 78 ---
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
Pai piesele "de polonia" sunt de fapt cele autospeed. Ca idee, am luat masina cu planetare de autospeed. Cea stanga pierde ulei pe la rulment de parca nu mai este zi de maine iar cea dreapta are ambele burdufe crapate, cel de langa roata chiar destul de rau, in schimb nu bate niciuna inca. Mai mult de 20k km nu cred sa aiba.
Eu unul as cauta de italia (ricambi). De fapt am si facut-o, din pacate in iasi nu gasesc decat asam, autospeed si uzina. Daca a vazut cineva poate-mi da un semn ![]() This post has been edited by Poky: 21 Nov 2010, 21:52 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si la cea Ricambi stinga la fel curge uleiul pe linga burduf si rulment...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
solnitzel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 December 10 From: bucuresti ![]() |
gasiti piese origine dacia si pe la magazinele ale din str. muntii carpati..sunt vreo 4-5 magazine succes!
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 14:53 |