Logan EURO5 obligatoriu?
![]() ![]() ![]() |
Logan EURO5 obligatoriu?
littlefox |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Masini cu motoare Euro 4 nu se mai produc de ceva vreme la uzina. Deasemenea nu se mai iau comenzi decat pentru masini aflate pe stoc sau pentru 1.2MPi, care este Euro 5.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cumparati 1,2 16V...motorul este la fel ca si pe clio 3,twingo...si eu cind renuntla solenza tot logan 1,2 16V o sa imi cumpar...am mers cu unul si mi s-a parut mult mai bun decit un logan 1,4
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
littlefox |
![]()
|
Am auzit ca se strica mai repede decat un 1.4 Este adevarat? in jurul a 100 000 km ptr ca il forjezi mai tare ca sa dezvolte tot 75CP ca un 1.4
|
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai repede ca 1.5 dCi nu "se strica" niciun alt motor din gama Dacia.
|
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu te obliga nimeni sa cumperi versiuni Euro5. Probabil nu se mai gasesc Euro4.
QUOTE(littlefox @ 20 Oct 2010, 13:40) Am auzit ca se strica mai repede decat un 1.4 Este adevarat? in jurul a 100 000 km ptr ca il forjezi mai tare ca sa dezvolte tot 75CP ca un 1.4 Astea sunt povesti... Cati dintre cei care au masini echipate cu motor 1,2 16v, au trecut de suta de mii de km? This post has been edited by BZN: 20 Oct 2010, 15:01 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
AM vazut Twingo la 400 000 km cu motorul asta. Si nu se stricase motorul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(littlefox @ 20 Oct 2010, 12:40) Am auzit ca se strica mai repede decat un 1.4 Este adevarat? in jurul a 100 000 km ptr ca il forjezi mai tare ca sa dezvolte tot 75CP ca un 1.4 sa ii spui tu lui lupu de asta...colegule ai mers cu un logan cu motorizare 1,2 16V???eu am mers si urca in trepte mult mai bine decit celelalte motoare de pe logan...nu ziceti ca este capacitatea cilindrica mica si trebuie turat de ii iese fum pe nari...fals frate...urca asa de frumos in trepte de nu imi mai venea sa ma dau jos din el...si culmea l-am probat de la Pitesti la Vilcea si retur...deci cumparati logan 1,2 16V ...cel care a cumparat de la mine de la servici si acum imi multumeste ca m-am tinut de capul lui sa isi ia cu motorizarea asta...acum tu faci ce vrei... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
littlefox |
![]()
|
Am fost la Dacia am vazut ca multi au incheiat contract pe 1.2mpi. Am comandat-o pe acest motor. Sa vedem cum se comporta.
|
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
QUOTE(littlefox @ 20 Oct 2010, 13:12) ... mi-a zis ca nu poate sa-mi livreze masina ptr ca ii obliga sa vanda euro5. OPTIUNI : imi da banii inapoi sau imi iau 1.2MPI EURO5. ... Prima optiune ar fi fost sa (re)citesti inca o data contractul de vinzare-cumparare; mai ales partea cu obligatii si penalitati. Daca nu pot livra, nu ar fi trebuit sa-l incheie. Eu as fi facut presiuni sa-mi livreze ceea ce s-au angajat; sau banii inapoi + penalitati de 0.5% pe zi de la data platii din valoarea (in euro?) a sumei platite ca avans. Dar din cite vad pasul asta a fost depasit. This post has been edited by teoX: 20 Oct 2010, 19:49 |
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
littlefox |
![]()
|
Degeaba mai citesc daca le-am spus sa-mi aduca 1.2. A facut un alt bon de comanda
This post has been edited by littlefox: 20 Oct 2010, 19:50 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Trebuia sa fi incercat si la alt dealer paote gaseai masina pe stoc, dar acum nu mai conteaza.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
littlefox |
![]()
|
Alt dealer in alt oras poate...dar ce faci cu reviziile. Alt dealer in Sibiu nu cred ca este.
|
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
E bine ca ei au scapat de o grija, tu esti multumit desi ti-ai schimbat fortat optiunea. Sa fii sanatos se poate inchide.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Orice dealer are acces la baza comuna de stoc, practic masinile din stocurile dealerilor sunt tot ale Dacia, nu sunt cumparate de dealeri, deci dealerul din Pitesti poate rezerva o masina aflata pe stoc in Constanta fara nicio problema.
Masinile cumparate efectiv de dealeri sunt cele de testdrive sau expuse prin diverse locuri in afara de showroom, masini ce ar trebui evitate. QUOTE(littlefox @ 20 Oct 2010, 22:53) Pe de alta parte, omule, tu esti paralel cu fenomenul auto... Citeste bine ce semnezi ca in stilul asta te paste o teapa mare de tot... Ti-ai cumparat o masina Dacia. Reviziile le poti face ORIUNDE in lumea asta. Daca vrei sa beneficiezi de asa zisa garantie, le faci INTR-UN SERVICE AUTORIZAT DACIA, care service se poate afla ORIUNDE IN LUMEA ASTA. Pe scurt poti cumpara masina de la dealerul Dacia din Poplaca si ii poti face reviziile la Scursulestii de Jos. This post has been edited by C a t a l i n: 20 Oct 2010, 22:12 |
--------------------
-
-
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
pana la urma se mai fabrica dacii cu moatoare euro 4?
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
littlefox |
![]()
|
Stiu ce semnez, doar ca se pare ca semnez fortat, desi constient
![]() ![]() ![]() Multumit sunt doar ca imi iau masina, dar tot la diesel ma gandesc "ce-ar fi fost daca... Dar daca as fi luat pe benzina?" din moment ce nu am mai avut, sunt multumit cu orice:)) This post has been edited by littlefox: 20 Oct 2010, 22:22 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
-
-
|
|
littlefox |
![]()
|
Deci dealerul are dreptate, nu am fost fentat. Asta este... doar euro5 actualmente(incat sa prind cu programul Rabla) este 1.2 16V.
Totusi am trimis si un e-mail la vocea minunata a Daciei. This post has been edited by littlefox: 20 Oct 2010, 22:24 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa postezi si aici raspunsul dat de VC te rog frumos.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
littlefox |
![]()
|
Am sunat la Vocea Clientului azi dimineata si mi-au spus ca pana diseara imi dau un raspuns. M-am hotarat: daca nu este favorabil raspunsul ptr 1.5dci 70CP, nu mai iau 1.2 16V-ul si astept pana la anul prin ianuarie pana fac din nou 1.5dci. Revin cu detalii.
This post has been edited by littlefox: 21 Oct 2010, 11:08 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
bogdan_t |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 19 March 05 From: Radauti, Suceava ![]() |
am patit la fel. am vrut sa comand un luareate\blackline\prestige cu 1.6 16v sau dci 85. nu au gasit nicaieri, am vorbit si la vocea clientului. doar 1.2 16v. mai aveau si ceva 1.6 gpl. asta a fost cam acu 10 zile. astept anul care vine.
sanatate! |
--------------------
Dacia
Logan
2011, Prestige 1.6 16v
- SV-37-TOM
|
|
littlefox |
![]()
|
Am fost contactat de catre Vocea Clientului si mi s-a comunicat ca nu, nu se mai fac modele de motoare euro4 decat din decembrie anul curent sau inceputul 2011. Asta este. Ca bogdan_t, astept sa o achizitionez la anul.
EDIT la ce a spus Catalin dupa mine: da, scuze de formulare, euro5 de acum inainte. Scz de ambiguitate. This post has been edited by littlefox: 21 Oct 2010, 20:41 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Aia ai inteles tu?
![]() Euro 4 NU SE VOR MAI FACE NICIODATA. Din decembrie se reia productia celorlalte motorizari, dar sub norme Euro 5... |
--------------------
-
-
|
|
littlefox |
![]()
|
Cum adica se reia productia dar sub norme euro5? pseudo-euro5?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by littlefox: 21 Oct 2010, 20:43 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Esti praf.
|
--------------------
-
-
|
|
littlefox |
![]()
|
Pai atunci zi in extenso ca sa inteleaga tot romanu, daca eu sunt praf in formulari.
AA, sub norme euro5 adica conforme cu euro5:P pai vezi ca semantica limbii romane te duce in eroare.. asa da This post has been edited by littlefox: 21 Oct 2010, 20:47 |
--------------------
-
-
- Atta boy!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Vezi ca de la anul platesti taxa de prima inmatriculare si pentru motoare Euro 5. De asemenea, programul Rabla nu se stie cand incepe, iar voucherele de anul asta nu sunt valabile in 2011.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
--kata-- |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 October 10 ![]() |
Ca sa fie lamurita toata lumea.
1. De la 30.09.2010 nu se mai fabrica nici un Logan , Sandero cu motorizare Euro4 2. Pana se va termina programul Rabla singurele Logane-Sandero care se vor fabrica sunt cele cu motorizare 1.2 16V euro 5 3. Se vor lansa in decembrie motorizarea 1.6 mpi 85 cp , 1.5 dci 85 cp amandoua euro 5 4. Dealerul respectiv probabil ti-a luat banii de avans fara sa verifice daca mai erau Loganuri diesel pe bursa , ulterior te-a sunat cand si-a dat seama ca a facut o greseala 5. Diesel inca poti cumpara Symbol sau ceva de genul apropiat de pret ca si Loganu 6. Totusi nu ti-as recomanda diesel , motorina din Romania e foarte proasta. Ms papa. |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:27 |