S-a beep-uit SIM-ul?
![]() ![]() ![]() |
S-a beep-uit SIM-ul?
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Las' bre că vorbim pe PM.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De unde pana unde dureaza 4-5 zile?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am patit-o si eu, e deliberata treaba de la portocalii. Nu stiu de ce, da' tre' sa te duci la ei sa schimbi simu'.
Dureaza 4-5 zile ca l-o-ncuiat Markos in casa pentru neplata, si tre' s-astepte sa vina sa-i descuie. This post has been edited by Muttley: 21 Oct 2010, 08:47 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca-l pune la un autocar cred ca ajunge mai repede.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E de la ei, și eu am pățit-o cu unicul număr de oringi pe care-l mai am.
Am schimbat sim-ul ieri. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Și dacă tot o pune la autocar, să pună și o oală de ciorbă de burtă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai bine pune direct un sim voda la autocar...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
Ca sa ajunga la Atena aia trece prin Bucuresti, ca-i pun eu un sim la schimb cu oala.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
Ce uameni răi mă!!!!
|
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Doar pofticiosi.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.556 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se face si asta daca vor sa schimbe sim-urile, dar boul ala care da click trebuia macar sa faca cenzurat un location update pe vlr sa nu fie omul in roaming cand ii blocheaza cartela. Cat de imbecili sunt astia de la olingi.
*** Mod edit: Limbaj de mahala cenzurat This post has been edited by Liviu: 21 Oct 2010, 11:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Mihai:
Probabil că da. N-am stat la discuții prea mult, am avut în față cam 5 clienți (pre-pay și cu abonament) care veniseră pentru același lucru. Sâmbătă n-a mai vrut să sune și nu mai primea apel telefonul, iar ieri deja afișa "no service". This post has been edited by DragosP: 21 Oct 2010, 09:13 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un motiv solid sa le rupi contractul in fata si sa treci la un operator serios...
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
A intrat vrun operator japonez la noi pe piata si n-am aflat?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Băi gogâie, bea la altă masă.
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() Azi e Oringiu-n doliu ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tribunul |
![]()
|
Sunt curios daca-i activeaza sim-ul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 21 Oct 2010, 08:39) Am si io o mica problema. Incepand din dimineata asta am observat ca pe telefon imi apare No Service. Am sunat la portocalii, mi-au zis ca nu e de la ei. Numarul apare ca fiind activ, roamingu' este, deci nu ei! Am incercat SIM-ul pe un alt telefon si la fel: cangi! Am bagat alt SIM in telefonu' meu si a gasit retea instantaneu! Dupa toate aparentele (si dupa cate ma duce si pe mine capu') s-a phootoot SIM-ul! Cum dreaq sa se phoota asa peste noapte? Ca de tinut telefonul il tin ori pe o masuta, langa lectop, ori pe noptiera (noaptea). E posibil sa crape asa deodata? `te-m-ash in el! Ca acum tre' sa se duca nevasta-mea la aia, sa ia alt SIM, sa mi-l trimita... Asta inseamna 4-5 zile (avand in vedere ca urmeaza uichendu'). Te duci frumos la o portocala locala, ceri un sim nou blank, identic ca model cu al tau, notezi seria de pe el apoi suni la serv. clienti si zici ca ti s-a stricat sim-ul si vrei sa ti-l activeze pe cel cu seria:..... Cam atat! |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
http://masini.ro/stiri/galerie-foto-lansar...range-12754.htm
Si-au gasit momentul cel mai potrivit sa promoveze noua serie limitata... tocmai acum cand fac campanie de blocat sim-uri. Traiasca marketing-ul dacia & olingi. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
Si marlania...cum ramane cu marlania, daca a fost intentionat inchis.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Muttley |
![]()
|
Si ca sa-ntaresc ce a zis DragosP,
QUOTE(kum @ 21 Oct 2010, 09:39) In ziua-n care mi-a crapat mie eram la serviciu si cel putin inca un coleg avea aceeasi problema. Si da, la serviciu' clienti (ala de suni la ei) cat si la oringi cand m-am dus, au spus ca s-a demagnetizat si ca e normal. E prea clar ca nu s-a demagnetizat nimic si ca ei fac chestia asta voit, da' de ce?!? PS: se-ntampla cam acu' juma' de an. This post has been edited by Muttley: 21 Oct 2010, 10:17 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(fnp @ 21 Oct 2010, 11:10) Te duci frumos la o portocala locala, ... Nue! ![]() 21 Oct 2010, 11:25: QUOTE(Muttley @ 21 Oct 2010, 11:03) Razi tu razi Harap Alb, dar daca ai vedea facturile pe ultimu' an ti-ar mai pieri chefu' de ras! Numai ieri am avut o convorbire de 40 de minute! Luni alta de 30 de minute! Si perioada asta a fost una linistita! Nu mai vorbesc de faze gen 70 de euro trafic internet facut de fecior-miu! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by kum: 21 Oct 2010, 10:25 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum naiba s-o demagnetiza ceva care este esential nemagnetizat?
Ori e cipul de calitate proasta si cedeaza dupa 2-3 ani, ori il schimba astia din varii motive. Eu am acelasi cip din 1998 si merge in continuare bine-mersi. E adevarat ca e pe Connex, dar nu cred ca e mare diferenta la cacalitate. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
kum |
![]()
|
'tu-i gura ma-sii!
Deja am inceput sa ma uit la rosii si la verzi, da' nu prea gasesc ce as vrea! ![]() Tot portocalii stau cel mai bine la oferte! Adica ai o FOARTE mare diversitate de unde poti alege! La ceilalti nu am gasit asa ceva! ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai zi si tu de ce-ai nevoie, ca banuiesc io ca nu te referi la telefon.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 23:55 |