Fluierat/fasait ambreaj
![]() ![]() ![]() |
Fluierat/fasait ambreaj
powertodacia |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|||
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Din cate stiu se schimba cu tot cu cilindru receptor ambreiaj si e in jur de 700 lei noi.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu zic sa il lasi asa...si la mine la solenza face un pic de zgomot...cind apas ambreiajul dispare zgomotul...daca ai bani il poti schimba...nu mai retin eu bine dar cineva a zis pe aici pe undeva sau pe solenza ca se poate unge rulmentul asta...ma interesez
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Am desfacut eu rulmentul de pe un cilindru receptor la o SN, are o siguranta din aia crenelata, cu craci se infige si tune rulmentul acolo, l-am gresat ca zornaia, dar asta e o rezolvare de moment, daca nu ai bani, dar si sa desfaci atatea numai sa gresezi rulmentul nu prea se merita. Cel pe care l-am gresat, mi-a venit cu el desfacut, cu cilindru, nu stiu ce s-a intamplat pe urma ca nu am mai vorbit cu tipul ala.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
cineva a scos pirghia aia de actioneaza rulmentul in interior si a uns pe acolo rulmentul...nu am vazut asa ceva cum se face dar spun ce imi aduc aminte cum a facut
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
serviccom |
![]()
|
Solenza are parghie, SN nu are. Poate are vreo chichita si a stiut sa o bage la loc.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 09:55 |