[VAND] dezmembrez twingo, an 1997, 1149cmc
![]() ![]() ![]() |
[VAND] dezmembrez twingo, an 1997, 1149cmc
pokales |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1997
|
|||
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
ce culoare e? servodirectie ai? de unde esti? poti face o lista de preturi cu ce ai pe el? ms
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
pokales |
![]()
|
din iasi. in afara de cele enumerate a fi busite (aripa fata dreapta, portiera dreapta, scaun dreapta) cred ca ar mai fi capatu de bara busit tot dreapta. in rest sunt bune. am servo. preturile nu stiu sa le dau pt ca nu ma ocup cu asa ceva...asa ca astept oferte.
|
--------------------
renault
twingo
1997
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
2 mil pe servo cu DAE + transport, oferta mea
|
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
pokales |
![]()
|
as fi de acord... insa ma apuc de ea sapt viitoare sa o demontez. pana atunci nu stiu daca mai intru. deci daca ai un pic de rabdare vbim sapt viitoare. bafta
|
--------------------
renault
twingo
1997
|
|
alexxxis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 June 08 From: Bacau ![]() |
manerul de reglare a spatarului scaunului din dreapta il mai ai? este in stare buna?
|
--------------------
Renault
Twingo 1.2 16v
2003-Lazuli
- BC 05 ZSL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 21:26 |