Excursie la Londra la un eveniment Top Gear
![]() ![]() ![]() |
Excursie la Londra la un eveniment Top Gear
bogdan_slz |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 18 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
1.6 16v
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca n-ai bani de frisca, la cati maidanezi umbla liberi pe strazi....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe Stig? S-au impacat intre timp? Ca la Fifth Gear nu l-am mai vazut, iar stiri din "domeniu" n-am citit.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mda, respectivul post de radio a gasit o formula interesanta sa-si faca reclama moca pe seama bizonului mioritic. E mult mai ieftin sa oferi o excursie la care sa se inghesuie o gramada de doritori sa-si transforme masinile in panouri publicitoare ambulante decat sa platesti o campanie publicitara. Solutii de criza...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_slz @ 28 Oct 2010, 16:56) ei ziceau sa scrii cu ruj pe luneta, cu frisca pe capota sau sa scrii pe oglinda Azi au zis si "cu cheia pe portiera" Mai au ceva concurs similar cu abtibilduri Kaufland. Aviz amatorilor! A mai fost ceva la fel de cretin cu niste flori de trebuiau puse in geam. parca Maggi? @radian. Nu reclama (grafica) conteaza, ci campania. Tu daca vezi o masina inscriptionata cu Europa FM, schimbi automat pe acel post? Ce, la fiecare autobuz vazut pe care scrie RATB, capeti asa un imbold launtric sa te urci intr-un 335? Vreau sa spun ca nu conteaza daca se gaseste sau nu vreun tacanit sa-si picteze masina, ei nu castiga nimic din asta, poate sa nu fie nici unul, ei tot vor castiga din promovarea agresiva a campaniei. This post has been edited by Ake: 29 Oct 2010, 01:28 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Singurele autobuze RATB pe care le vad eu sunt la TV...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ake, la mine functioneaza perfect psihologia inversa. Imi aduc aminte ca acu' vreo zece ani era o reclama imbecila la radio, cu unu' care zicea aproape neinteligibil "ia prinzu-ntr-o cana". Si atit, nimic mai mult. A durat cel putin o luna toata chestia, luna in care reclama respectiva era repetata obsesiv la fiecare pauza de publicitate a radioului respectiv, de cite 2-3 ori. Neintelegind ce zice bou' ala, dar absolut agasat de reclama, mi-am jurat ca n-o sa cumpar niciodata produsul caruia i se facea reclama. Ulterior s-a dovedit ca era vorba de un produs Knorr, numit "Prinzul intr-o cana" si care era, de fapt o supa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Da' tu, nimic, tot din cratita !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
din punga, vrei sa zici.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:25 |