[VAND] Calculator Bosch pentru nova, calculator de cupa
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Calculator Bosch pentru nova, calculator de cupa
serviccom |
![]()
|
||
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografii_0010.jpg ( Size: 263.65k ) Number of downloads: 289 |
||
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|||
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Calculator injectie la super pret 140 lei negociabil.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
serviccom |
![]()
|
Calculator Bosch, resoftat pentru nova de rally, 100 lei fix.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
serviccom |
![]()
|
Up!
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
daca il pun pe o berlina din 2003 cu motor 1.4 nu face figuri?ma refer sa nu dea peste cap injectia
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
serviccom |
![]()
|
Nu face figuri, tocmai l-am vandut azi, l-am predat personal omului, care l-a si montat pe masina, mi-a zis ca e cu totul altceva, merge mult mai bine, fapt care nici nu m-a uimit, am mers cu nova de rally si mergea cu 160 fara probleme, bine-nteles ca nu doar asta facea treaba, dar totusi. La inceput omul m-a intrebat daca nu consuma mult cu el, iar eu i-am raspuns ca din contra, v-a consuma mai putin. Turatia de mers in gol era aceeasi, dar la turatie avea vana.
Calculatorul era resoftat, de cineva destul de priceput, cu toate ca e destul de simplu sistemul de injectie. In concluzie se poate inchide topicul, rog un moderator chiar sa il stearga. Va multumesc pentru gazduire. |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
serviccom |
![]()
|
Rog un moderator sa stearga anuntul, multumesc.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:52 |