Verificare becuri si o mica problema, becuri din bord
![]() ![]() ![]() |
Verificare becuri si o mica problema, becuri din bord
mumulacke |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1997
- SB-25-CIP Mitac Mio A701
|
|||
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
Nu are nimeni nici o idee??? Please help mee....
|
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
thedark |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 May 05 ![]() |
bataile slabe ar putea fi de la planetara.
|
--------------------
Dacia
1310
- MH-01
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Si eu tot la asta ma gandesc
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
Bataile sunt in mod sigur de la planetara...
- prima solutie( jenanta,dar...) e sa schimbi stg cu dreapta - a doua sa le reconditionezi - altele noi dupa buget,alegi ce trebe.. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
mumulacke |
![]()
|
multumesc tuturor pentru raspunsuri....si in legatura cu verificare becurilor nu are nimeni nici o idee??
|
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica sa le verifici? Daca ai probleme, ideal ar fi sa desfaci bordul si sa verifici fiecare bec in parte+alte componente. Daca ai bord de CN, cheama un electrician mai bine
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
mumulacke |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 29 May 2005, 00:53) Cum adica sa le verifici? Daca ai probleme, ideal ar fi sa desfaci bordul si sa verifici fiecare bec in parte+alte componente. Daca ai bord de CN, cheama un electrician mai bine nu am bod cn...ma gandeam sa scot vreo sonda sau sa fac vreun contact sa vad daca se aprind (nu stiu daca functioneaza toate becurile pentru ca masina am cumparat-o de la cineva) |
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai, becul de la baterie n-o sa-l vezi niciodata aprins, din motiva ca ... nu e
![]() apoi, cu motorul oprit, cand pui contactul, trebuie sa verifici sa se aprinda SI becul de temperatura apa SI becul presiune ulei. Astea 2 sunt cele mai importante. Apoi, semnalizare si lumini cred ca iti inchipui cum se verifica. Pt becul de la benzina scoti mufa de la sonda (de deasupra rezervorului) si pui fiecare fir la masa (cu contactul pus). Un fir o sa-ti duca indicatorul la maxim si celalalt o sa-ti aprinda becul. Cam atat ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
mumulacke |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 30 May 2005, 09:20) pai, becul de la baterie n-o sa-l vezi niciodata aprins, din motiva ca ... nu e ![]() apoi, cu motorul oprit, cand pui contactul, trebuie sa verifici sa se aprinda SI becul de temperatura apa SI becul presiune ulei. Astea 2 sunt cele mai importante. Apoi, semnalizare si lumini cred ca iti inchipui cum se verifica. Pt becul de la benzina scoti mufa de la sonda (de deasupra rezervorului) si pui fiecare fir la masa (cu contactul pus). Un fir o sa-ti duca indicatorul la maxim si celalalt o sa-ti aprinda becul. Cam atat ! Mersi mult Ov....poti sa mai imi spui te rog becul de la avarie sistem de franare cum as putea sa-l verific??? |
--------------------
Dacia
1310L
1997
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca ai pompa de frana cu ICP (are un senzor in lateralul ei), atunci scoti papucul de la senzor si-l pui la masa (cu contactul pus). Becul ar trebui sa se aprinda.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:34 |