Scartait ciudat, Nu stiu ce are
![]() ![]() ![]() |
Scartait ciudat, Nu stiu ce are
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Parerea mea este sa cauti dupa scartait placute frana ... daca nu iese nimic cu search-ul forumului, incearca google cu link ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Liviu cam are dreptate dar spune-ne daca scirtie si cind iei curbe, cu fata ....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu scartaie decat in marsarier si cu rotile virate maxim . Exemplu : cand ies din parcare . In rest pot sa merg si cu 140 si nu aud scartaituri . Merci pentru raspunsuri baieti .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
DA, ce spui tu ca se intampla este dat de placutele de frana.
In marsarier (in romaneste ![]() Eu zic sa zici merci ca nu iti scartiae placutele in mers .. la altii asa fac .. totul depinde de materialele folosite la\fabricarea placutelor. In general cele cu mai multe insertii metalice incep sa "cante" in anumite situatii. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
QUOTE(costi @ 25 May 2005, 19:51) La mine scartaie cand iau curbe , mai ales atunci cand intorc masina la 180 de grade pe asasfalt mai neted. Ai idee care poate fi problema ?? ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate si eu am aceiasi problema. Cred ca-i vorba de niste unghiuri. Daca stie cineva........
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
dupa mine, unghiuri mai putin
dar ce cauciucuri aveti? la mine cu montana, scartaia in toate virajele. cu altceva (175\50\13, conti) nici cu scartait de roti nu mai pot pleca de pe loc. in viraje, nu se aude nici pas. poate... din cauciucuri |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
costi |
![]()
|
Pai Montana ! adevarul este ca in afara de scirtiit nu sint alte probleme !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
costi |
![]()
|
da-le naibii! la-s sa scirtiie ! abia ma mai dau mare la stop
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:36 |