Votati producatorul favorit, Duelul Producatorilor
![]() ![]() ![]() |
Votati producatorul favorit, Duelul Producatorilor
Umfrider |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006
- b 20 wer
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La revedere, drum bun.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Umfrider |
![]()
|
nu este vorba de a ma vota pe mine e vorba pentru a vota producatorul de masini favorit
|
--------------------
dacia
logan
2006
- b 20 wer
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-l votez imi da o inghetata? Apasatul pe mouse e gratis, asa cum sint masinile producatorului?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Umfrider |
![]()
|
cu toate ca eu am intrat doar pentru a avantaja dacia , un loc unde pot gasi posibili utilizatori ce vor sa voteze , se pare ca nu am fost primit asa cum ma asteptam ...... ma refer la domnu ady
|
--------------------
dacia
logan
2006
- b 20 wer
|
|
corbex |
![]()
|
Dacia are 4 coa...roate? Ce are in plus?
O sa ai tu in minus acces pe forum, fiind putin interzisa solicitarea de voturi, indiferent in defavorea cui. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Umfrider |
![]()
|
nu era un vot in favoare cuiva era un vot pentru a demonstra ca dacia este un producator destul de puternic pentru romania
|
--------------------
dacia
logan
2006
- b 20 wer
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
ce tâmpenie...
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Umfrider @ 14 Nov 2010, 19:06) cu toate ca eu am intrat doar pentru a avantaja dacia , un loc unde pot gasi posibili utilizatori ce vor sa voteze , se pare ca nu am fost primit asa cum ma asteptam ...... ma refer la domnu ady Eu nu am nicio problema cu tine, dar moderatorii s-ar putea sa aiba: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=announce&f=9&id=11 |
--------------------
|
Umfrider |
![]()
|
oricum observ ca aici este cu totu o alta mentalitate decat pe clubseat acolo am fost primit cum se cuvine chiar daca nu am seat .... acolo toata lumea este unita ca o familie si nu exista acele reguli nu posta linkuri ca iei ban
acolo daca ai o problema de exemplu ai ramas pe autostrada in pana si scri pe forum (de pe un telefon mobil sau ceva de genu) nu exista sa nu iti raspunda cineva in 5 minute ca vine sa te ajute ...... daca pe marginea drumului este o masina cu sticker clubseat si are probleme si trece cineva din club pe acolo nu trece fara sa ofere ajutor ... |
--------------------
dacia
logan
2006
- b 20 wer
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Da. "Acolo" nu-i "aici", asa ca fii amabil si plimba-ti click-urile "acolo". Ca sa te ajut in decizie, o sa-ti blochez contul.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:52 |