DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Heeeelp!!!!! Actuatoare bune!

letitia
post 22 Sep 2003, 11:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Fratilor, ce actuatoare imi recomandati? Stiu ca s-a mai scris, am dat cu search, am gasit ca s-au pus actuatoare italienesti. Cum merg? Ce marca (daca stiti)? Mi s-au stricat ambele pe fata si cred ca in curand o sa intru prin porbagaj... Heeeeeepl! Pls! :cry:

Imi introduc ambele picioruse in ambele actuatoare... Istetii de la Adras mi-au spus ca "Nu dom'le ca nu se poate decat cu actuatoare de la Dacia"... Aiurea....

--------------------
Fiat Seicento 2001, 899cmc - B------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 22 Sep 2003, 12:05
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Daca vrei italienesti .. mergi in targ si la primul chiosc de pe drepata (ala cu boxe/cassuri/alarme) ai sa gasesti .. eu cand am luat anu' trecut am dat 200 sau 300 Klei pe bucata (nu mai stiu).

Ideea ca atunci am luat doua buc. si le-am pus pe fata. Dupa aceea (cam la o sapt.) mi s-a stricat si actuatoru' stg. spate si am pus din alea de 130Klei de la mag Dacia de pe Mihai Bravu (nu de origine ci niste no-name-uri) si functioneaza perfect si in ziua de azi. Deci se pare ca pana si no-name-urile sunt mai bune decat cele "de origine".

Montatul este un pic "tricky" .. in sensul ca nu scoti actuatoarele vechi si le montezi pe astea noi ... asta din cauza ca cele originale au o "ureche" metalica care se prinde de capul actuatorului. Dupa demontarea celor originale trebuie taiate niturile cu care se prind respectivele urechi de actuatoarele vechi si prinse cu holtzsuruburi de cele noi ... Ofer asistenta moca pentru cei care doresc smile.gif

Bafta

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
fion98
post 22 Sep 2003, 12:28
Post #3

Membru autentic

Salut Liviu,

Daca oferi asistenta inseamna ca si stii cate ceva, adica mai multe decat mine.

Am si eu o intrebare.

Am incercat ieri sa-mi montez actuatoarele pe spate, si atunci cand prind "urechea metalica'" de care vorbeai de tija de la siguranta, nu mai merg. In sensul ca nu "trage/impinge" la apasarea telecomenzii, lucru ce perturba intregul sistem, adica nu se mai blocheaza nici usile din fata.

Ai idee de ce nu "trag/imping" in sarcina (cand sunt legate de tija)????

daca nu le prind de tija, merg super,
:oops: :oops: :oops: :oops:

--------------------
Dacia LOGAN - IL-xx-DIO
--
+
Liviu
post 22 Sep 2003, 12:33
Post #4

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Mi-e teama ca nu cumva sa ai un scurt la masa ... trebuie sa arunc o privire ca sa imi dau seama ce se intampla smile.gif ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
letitia
post 22 Sep 2003, 13:10
Post #5

Membru incepator

sar'na da info! o sa incerc cu niste no-name-uri s'apoi mai vedem...

--------------------
+
AL
post 22 Sep 2003, 14:07
Post #6

Member

sar'na da info! o sa incerc cu niste no-name-uri s'apoi mai vedem...

cel mai bine ar fi sa-ti cumperi actuatoarele no-name (de fapt sunt fabricate de o firma din Pitesti, localizata fix langa CNCD) de la magazinul CNCD de pe Mihai Bravu...cele care costa 135000 lei/bucata (de care vorbeste si Liviu) si sa vii cu ele la intalnirea saptamanala de joi ora 20, unde Liviu si compania vor pune in practica oferta de mai sus (ma bag si eu ca ucenic pe langa Liviu smile.gif )

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
letitia
post 22 Sep 2003, 14:57
Post #7

Membru incepator

s-or facut 3 (TREI) actuatoare!!!!!!! IMI BAG PICIOARELE!!!! Usa din stanga fata n-o mai inchid nici cu alarma nici cu cheia!!!! :oops: 022.gif :cry: Ori se strica ori se strica!!!! Si TOATE AZI... Fara un semn, fara un carait, fara nimika....

--------------------
+
post 23 Sep 2003, 10:41
Post #8

Group:

Warn: (0%) -----

Eu nu folosesc usile din spate decit foarte rar, mergem cu masina max. 2 persoane in 90% din timpul de utilzare a masinii. De aceea, am decuplat actuatoarele spate ( electric ) si am lasat ambele usi spate pe blocat. Cind am nevoie sa iau pe cineva in spate - o data pe luna - deschid usa din butonul de deschidere, adica manual, si le inchid la fel. Astfel am obtinut 2 buc. actuatoare de rezerva.

--------------------
User is offlinePM
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 05:57
Forum Renault