Logan,logan
![]() ![]() ![]() |
Logan,logan
santieco |
![]()
|
||
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
Da, am auzit, una la Ford.
Era vorba de un Mondeo 1,8i S-a rezolvat pe garantie. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
santieco |
![]()
|
![]() Conduc de placere Group: Members Posts: 69 Joined: 18 May 05 From: Bucuresti-Ilfov ![]() |
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ia mai intreaba-l: chiar piston gripat sau segmenti gripati ?
Piston gripat=motor BUM ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
santieco |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic la fel...daca era piston > se facea varza motorul.... o fi vorba de segmenti? Dar nu cred ca asta s-a intamplat fara vreun "ajutor" extern .... ori benzina cu "adaosuri" (de motorina sau alte asemenea), ori vreun aditiv minune (gen duralube) pus de posesor pentru imbunatatirea performantelor... altfel ar fi vorba pur si simplu ghinionul de a exista vreun defect de montaj sau de piese... chiar si asa insa, 1 caz la vreo 50 k masini o fi mult, o fi putin?
P.S. asteptam si descrierea simptomelor si descriererea modului in care cei de la service au diagnosticat defectul !!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
santieco |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa a patit Liviu doar ca dupa 100.000 Km
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
@santieco
Revenind pe pagina de barfe. Dupa cum ziceam pe celalalt topic " Logan vs alte masini - cumparare, Pe ce merita dat banii" sper sa nu faca exact ca nova/supernova. Si nu mai sustine masinile straine SH ca nu se merita daca nu-i cunosti istoria masinii. Pe de alta parte prefer sa fiu eu primu care se baga intr-o masina. Si sa nu crezi ca eu conduc masina care-mi place, nu, nici gand. Conduc masina pe care mi-o permit. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
santieco |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4MPI
Preference 2007
- IF-XX-COX
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
![]() Daca ma ajuta D-Zeu peste 5 ani vand LGN si iau altceva. Nu vreau sa-l tin chiar 10 ani. La momentul respectiv (am masina din noiembrie anul trecut) nu aveam alta varianta (exclus masinile de jucarie vezi Matiz). Iar creditul pe care l-am facut a fost super avantajos: 77EUR ~ 3 mil rata pe luna timp de 5 ani si dau in plus 8-900 EUR. ![]() |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca discutia asta se poate generaliza. In principiu orice "gadget" de la un prajitor de paine pana la un avion se poate strica. Din cauza asta exista garantia.
Problema lui santieco este ca: de ce modelul care s-a stricat a trebuit sa fie chiar la mine! ![]() Nu cred ca trebuie facut mare caz din asta: se merge si se schimba si cu asta basta. E adevarat ca asta va induce un sentiment neplacut de nesiguranta in respectivul produs, dar chestia asta trebuia avuta in vedere la alegerea produsului. Cred ca toti de pe aici ne-am confruntat cu alegerea dintre 2 (sau mai multe) produse cu proprietati (functii, caracteristiti, etc) asemanatoare dar cu preturi diferite (considerabil). In cazul acesta diferenta o face: marca si necesitatea. Marca (brand awareness parca) pentru ca iti spune ce calitate cumperi. Aici ca subcriteriu ar fi gama de produse (in general consumer sau professional). Necesitatea pentru ca nu vei cumpara un produs foarte scump daca il vei folosi foarte putin decat daca esti snob sau maniac. Nu poate nimeni sa spunca ca la dotarile si pretul Loganului se asteptau la un Porsche pentru ca este imposibil acest lucru. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Tot o poveste cu un var si cu un lgn:
Fiind mecanic, varu' merge prin service titulescu si vede o chiuloasa ciudata la planat. Fratii lui mecanici de la Titulescu ii spun ca e de lgn. "S-a rupt cureaua de distributie la 700 km. A strambat scaunele la supape si tot tacamu'." Adica i s-a cam facut motoru' varza omului. Cica nu stiu ce ansamblu ar fi prost gandit pe acolo. Daca aveti detalii, va rugam.. E cam tot ce stiu si desi sunt convins ca nu m-i s-au vadut gogosi, tot la barfa l-as incadra pentru moment. Sa nu va treaca prin cap ca dau cu kk in lgn, ca chiar ma bate un gand sa-mi iau unul. Cred ca ar fi interesant s auzim comments, if any. Dar documentate, daca stiti cam cum e distributia la lgn fata de dsn/slz. |
-------------------- |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
DA, alta cauza nu a fost plauzibila ... caci tot motorul era perfect, mai putin segmentii de ardere ... ma rog, eu am schimbat tot setul daca tot s-a ajuns la desfacut complet motorul.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:59 |