quote mesaj cu imagini, bug
![]() ![]() ![]() |
quote mesaj cu imagini, bug
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand e add into post se pastreaza in quote, cand nu, nu.
PS alt exemplu nu ai gasi? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai ce alt exemplu, ca asa am observat.
Ca sa pricipesti. Add into post ai dat tu. Filip si Markos ti-au dat pur si simplu quote. (uita-te la id-ul pozei, sa vezi ca e aceasi) Cand eu ti-am dat quote, am ramas pur si simplu cu [ attachmentid = ce drac de id era ] Ca si text. Nu l-o mai inlocuit javascriptul de highslide cu thumbnail. L.E. Nu poci zice ca ma deranjeaza in mod special, dar din cand in cand, mai citeaza lumea si posturi tehnice care contin poze. This post has been edited by bucatzel: 26 Nov 2010, 10:19 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar mai fi o "duda" la quote.. uneori cand dai sa te duca la postul citat te duce total aiurea...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:54 |