mi se afuma bujiile
![]() ![]() ![]() |
mi se afuma bujiile
stanciuflorinel86 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gti
1999,motor 1600 injectie bosch
- OT-08-XJX
|
|||
CT 06 THH |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 115 Joined: 31 August 09 From: constanta ![]() |
poate vechimea lor:)
|
--------------------
Dacia
1300
1980
- CT 06 THH
|
|
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
Daca e fum albastru, inseamna ca mananca ulei.Posibil sa ceara o segmentare.
Nu prea ma pricep la GTi-uri, dar nu stiu cum se comporta cand se defecteaza sonda lambda.Parca imbogateste sau saraceste amestecul, ca nu mai citeste gazele... |
--------------------
Fiat
Stilo SW
2006 , 1.9 MJT
- VN - ?? - ???
|
|
UZW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 November 10 ![]() |
Papa ulei acest lucru inseamna,trebuie sa faci o vizita pe la un mecanic, sa iti vada motoru.Sigur necesita segmentare.
|
--------------------
Seat Skoda
Cupra R Octavia
1p VRS
- xx xx UZW
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
in primul rand pune bujii recomandate in manual BOSH WR8BC noi, si eu am pus alte modele si mergea cu intreruperi, in legatura cu fumul eu as face un test de compresie inainte sa desfac motorul, sau poti incerca un ulei mai vascos si mai scump (15w40, 20w50), deasemenea e indicat sa ai schimbate filtrele la zi (aer, benzina si cel de ulei la fiecare schimb de ulei),
cam cat ulei mananca? |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
stanciuflorinel86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 October 10 ![]() |
completez cu o jumatate de litru de ulei la fiesare suta de km parcursi
|
--------------------
dacia
nova gti
1999,motor 1600 injectie bosch
- OT-08-XJX
|
|
freeman30 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 31 May 04 From: Bucuresti ![]() |
si acum zici?
|
--------------------
Daewoo
Tico
SX 2000
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
si nu ti s-a parut important acest aspect incat sa-l mentionezi de la inceput, ideea e ca poate scapi doar cu o garnitura de chiulasa noua, dar de treaba asta doar un meserias isi poate da seama
e greu de crezut ca poate consuma jumate de litru la suta, poate mai ai si pierderi... This post has been edited by danciusergiu84: 28 Nov 2010, 15:33 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
UZW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 26 November 10 ![]() |
Verifica in juru motorului daca ai pete de ulei,totusi 500 ml/100km cam mult,verifica sa nu iti ajunga pe evacuare, de acolo si fumu,dar pune si o poza daca poti.
|
--------------------
Seat Skoda
Cupra R Octavia
1p VRS
- xx xx UZW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:31 |