logan nr. de germania, un sfat va rog
![]() ![]() ![]() |
logan nr. de germania, un sfat va rog
dorinromeo |
![]()
|
||
![]() inca incepator Group: Members Posts: 160 Joined: 5 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca iesi mult mai ieftin cu bulgaria, dar acolo masina trebuie inscrisa pe numele unui localnic.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
vezi ca unele masini din germania sunt prezentate fara tva- poate e si cazul acelui logan - si inafara de drumul tau si benzina si taxele de drum pentru drumul de intors mai ai de platit acolo numerele provizorii care si alea am impresia ca sunt la vreo 150 de euro, iar despre masinile cu nr de bulgaria - o loterie - poti lua masina buna dar nu ai siguranta ca dupa 1 an nu ti-o radiaza proprietarul bulgar
bafta |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu crezi ca si-au inmatricula-o toti prin alte tari daca s-ar putea? e complicat si nu poti pe numele tau, doar pe numele unui cetatea din tara respectiva cu procura pentru tine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
pai cumpar-o si tu acuma si plateste taxa de acum. in alt stat nu poti sa o inmatriculezi daca nu ai rezidenta. astia care umbla cu ele pe bulgaria le au pe numele altora si merg cu procura. de cele mai multe ori, dupa primul an nu mai platesc impozitul bulgarii si se radiaza.
deci, sfatul cel mai bun e sa o cumperi acum daca vrei neaparat. te va duce masina+drum acolo+drum intors+numerele provizorii germania+poluare (rar si alte prostii sunt cateva milioane, nu e imp) |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sau iti iei cu aceasi bani Logan de la noi. Pe anul asta nu mai prinzi programare la RAR, poate doar cu pile.
This post has been edited by argon: 30 Nov 2010, 12:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu iese mai ieftin sa cumpere si un logan busit bine din romania si sa faca "recarosare", dupa care sa schimbe si motorul?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
in germania ca sa o inmatriculezi iti trebuie resedinta si cont in banca germana din care sa ti se traga impozitul pe masina. asigurarea cred ca poti sa o platesti si cu ordin de plata bancar.
pentru asig RCA cred ca vei plati un min 600 eur pe an, plus impozit cam 200 This post has been edited by sqryn: 30 Nov 2010, 15:03 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
dorinromeo |
![]()
|
![]() inca incepator Group: Members Posts: 160 Joined: 5 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
multumesc, m-am linistit. cred ca voi ramane deocamdata la 1310.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:01 |