motoras stergatoare ars
![]() ![]() ![]() |
motoras stergatoare ars
vitezoman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia supernova
europa
2001
|
|||
ZLATE58 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 December 08 ![]() |
la DSN se poate pune motor de stergator de dacie fara probleme (dacia cu bord cn)
|
--------------------
renault
megane
1.6 16v electrica auto
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
sau il cumperi 100 de lei parca e .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vitezoman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 March 08 ![]() |
mersi frumos.se vedem ce gasesc.poate la dezmembrari. dar pe friguu astaaa....
![]() |
--------------------
dacia supernova
europa
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sincer nu isi merita banii de nou. Mai bine cumperi unul sh. Cauta la bursa, sunt destui colegi care dezmembreaza super nove/nove... negociezi pretul si aia e.
spor! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si sa-i pice din nou si sa o tina langa asa cu sh , eu inteleg unde trebuie sh dar nu si la stergatoare sau partile care tin de siguranta.
Iti pica motorasul de la stergator pe timp de ploaie te afli in trafic ce faci e de jale sa opresti in mijlocul drumului. Eu sunt de parere sa cumperi unu nou barim sti o treaba. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Motorasul de la stergatoare nu este o piesa ce pica mereu. Probabil ca el a fortat motorasul. Spre exemplu stergatoarele erau inghetate si a actionat maneta din interior si evident l-a fortat.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
la cat e de buna marfa de srl eu prefer sh, ca doar nu e frana/directie sa fie element de siguranta (daca vrem putem zice la orice reper de pe masina ca e elemet de siguranta, ca in caz de accident si un surub iti poate intra in cap... stiti voi povestea cu drobul de sare...)
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Nu as putea spune daca mai bun e un SH din dezmembrari sau un SRL nou din targ insa va pot spune ca am patit sa nu imi mai functioneze stergatoarele pe ploaie intensa... nu e foarte placut si nu ai nici o sansa sa continui drumul....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
djasu82 |
![]()
|
te carpesti ,ai belele cand nu te astepti .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
Esti sigur ca-i ars,l-ai masurat ,verificat.Si eu m-am dat de ceasul mortii ieri si azi,ca nu-mi mai merge motorasul.Nu stiam cum sa-l dau jos,am întrebat pe forum,nu mi-a raspuns nimeni.Pîna la urma mi-am luat inima în dinti am fortat pîrghia din nuturi, scos cele 3 surubele,desfacut motorasul din cele 2 surubele laterale(pe partea cilindrica),si,ce credeti ca avea,un arculet de sub un carbune era blocat.Am întins arculetele,montat la loc si merge ca nou.E nasol fara stergatoare,pe la mine a nins astazi si va închipuiti ca nu vedeam nimic.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:37 |