Leasing terminat, am actele, NU am novatia
![]() ![]() ![]() |
Leasing terminat, am actele, NU am novatia
razvi |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
teoretic poti sa circuli 30 zile timp in care trebuie sa faci actele. stiu ca poti sa circuli si mai mult dar poti primi amenda. du-te la politie si intreaba ca ei stiu exact. intre timp pregateste actele...
This post has been edited by sorin1983: 3 Dec 2010, 11:40 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fara contract de novatie trebuie sa prezinti un contract de vanzare cumparare. daca astepti contractu de novatie nu mai faci identificarea rar (in bucuresti) si depui mai putine acte.
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
razvi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 18 November 05 ![]() |
Sa fie! Pana la urma am mai asteptat si mi-au dat novatia. Acuma am alta problema: data din novatie e 12 noiembrie, data de pe talon (de instrainare) e 19 noiembrie.
Pana cand mai pot sa circul cu ea de fapt? 12 + 30 de zile, 19 + 30 de zile sau altceva? This post has been edited by razvi: 10 Dec 2010, 21:28 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji dCi
80CP 2005
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
nu ai mentionat daca ai primit sau nu si actele de radiere fiscala de la firma de leasing?
Aici ma refer la Fisa de inmatriculare vizata in partea de jos de catre Directia de taxe si impozite locale si Certificatul fiscal in original sau copie legalizata, atentie..este valabil 30 zile, in acest termen ai obligatia sa te inregistrezi cu ea pe rol la impozite locale pe raza unde ai domiciliul in CI, cu masina poti circula pana la sf.Asteapta atata timp cat sunt numere din acelea definitive..de ex.B 00 MPO, si in talonu nu apare vreo data de expirare, daca depasesti acel termen de 30 de zile risti o amenda de 120 ron. bafta |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:53 |