Stergatoare Supernova, Stergatoare Supernova
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare Supernova, Stergatoare Supernova
Guvide |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 31 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|||
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
nu ai rupt nimic.vezi ca patineaza bieleta aia pe capul bratului stergatorului.mai incearca sa strangi un pic piulita aia si daca nu merge nici asa scoti bratul, pui o bucata mica mica dintr-o carpa pe bieleta ca sa intre bratul fortat pe ea, pui piulita, strangi bine si ai sa vezi ca merge.
asta e o problema de a lor, intra la''asa fac toate''. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Eu i-am pus o bucatica de aluminiu,sa mulat perfect pe bieleta aia si nu mai are moarte
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dat gaura transversal si nu mai are moarte
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am mai patit si eu asta de cateva ori. Ideea este sa strangi un pic mai bine piulita de la baza stergatorului. Daca nu ma insel ai nevoie de o cheie/tubulara de 10.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Asta vara pe Transfagarasan,pe o ploaie torentiala am patit acelasi lucru.Mi se mai intamplase,stiam despre ce e vorba,aveam trusa de chei,dar e o placere sa cauti prin portbagaj si sa strangi suruburi cu umbrela intr-o mana.
Piulita se strange cu o cheie de 10 si se poate adauga sub ea o saiba grover. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Guvide |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 31 January 10 ![]() |
Multumesc pentru ajutor, asa ma gandisem si yo initial dar am zis sa intreb profesionistii
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
am o intrebare:se potrivesc bratele de stergatoare de la solenza la supernova?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
S-ar putea sa fie altfel, asta pentru ca solenza are bratele prinse in locuri diferite. Drept urmare pot fi mai lungi sau mai scurte. Mai bine cumperi unele de super nova si gata. Oricum nu cred ca cele de solenza sunt mai stralucite. Au acelasi arc prost care nu apasa bine pe parbriz.
This post has been edited by Maskatu: 6 Dec 2010, 23:57 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Nu.Cel putin cel de pe partea dreapta cu siguranta este diferit,fiind mai lung.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
si eu am patit-o cu stergatoarele pe o ploaie torentiala cand lucrau la maxim, deci inteleg micile placeri ale vietii... remedierea a fost curatarea si degresarea zonelor de contact, a trecut un an si jumatate si nu au mai facut figuri desi ultima data cand au patinat stergatoarele s-au cam tocit acei zimti de tot...
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
A mai montat cineva stergatoare de marimi diferite pe DSN ?
Vreau sa maresc suprafata pe care o sterg stergatoarele, pentru asta ma gandeam sa pun unul mai mare la sofer si unul putin mai mic la pasager, oare cum o merge ? eventual, la pasager, si un brat putin mai lung, sau un stergator, mai "lung"in partea exterioara si mai "scurt"in partea interioara. (sistemul de prindere pe stergator sa nu fie la mijlocul lui ci putin mai "jos"... |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
da mi-am pus eu de 21" pe staga si 19 " pe dreapta ... asta iarna
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
21" cu 19" cred ca inseamna 52 cm cu 48 cm. Atat mi-am pus si eu si sunt cam la limita. Nu ies din afara parbrizului, dar daca as pune mai lungi ar iesi si s-ar incaleca. Sunt suficiente 52 cu 48.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
Cum se poate regla stutul sau spitul ala care stropeste....?
adica cel din stanga de la sofer.....arunca apa aiurea, spala masina din spate ![]() Am incercat sa-l ridic, sa-i scimb unghiul cu o suvita subtire de lemn mica, mica pe deasupra(adica pe deasupra capotei, ca pe sub capota nu prea ai ce sa-i schimbi) insa nu prea are efect si mi-e sa nu pun vreo improvizatie aiurea si sa-l rup.....se poate remedia....sa-l fac sa stropeasca pe parbrij cum trebuie....ca parca e fix...sa-l schimb??? sa le schimb??? ce recomendati?? This post has been edited by dymmy: 7 Dec 2010, 23:32 |
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
se misca cu un ac
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
Maskatu |
![]()
|
Iti recomand sa pui duze de logan. Gasesti la 4-5 lei bucata si sunt mult mai bune. Au 2 canale fiecare si stropesc cu un jet mai puternic. Se regleaza cu un ac.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Sau de matiz dar sunt mai urate tot cu 2 jeturi daca le dau pe lateral stropesc pietonii daca nu le reglez bine stopesc 2 masini in spate sunt mai mult decat bune dar reglate corespunzator eu m-am chinuit ceva timp.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
tuti |
![]()
|
![]() wum, wum Group: Members Posts: 131 Joined: 11 January 10 From: Bucuresti ![]() |
si eu mi-am pus de logan si sunt multumit de ele.
Legat de stergatoare, aveti vreo poza in care sa se vada suprafata stearsa de stergatoarele diferite intre ele ? multumesc, |
--------------------
Dacia
SRN-Confort
2001
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Eu am pe partea de la sofer 20",iar pe partea de la pasager 19".uite si o poza...
Attached thumbnail(s) DSC03139.JPG ( Size: 706.9k ) Number of downloads: 1303 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
La sofer 56cm iar in dreapta 48cm si merge de minune.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Pune niste poze sa vedem si noi...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
BoR |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 7 Dec 2010, 23:57) Iti recomand sa pui duze de logan. Gasesti la 4-5 lei bucata si sunt mult mai bune. Au 2 canale fiecare si stropesc cu un jet mai puternic. Se regleaza cu un ac. La magazinele din Buzau am gasit duze de Logan la preturi foarte mari:25-28ron/buc.La dezmembrari de asemenea:50ron/perechea ![]() Am inteles de pe forum ca s-ar potrivi si cele de Cielo,am cumparat o pereche(5ron/buc),arata frumos, insa sunt mult mai groase,nu se pot adapta sa intre prin orificiile capotei. This post has been edited by BoR: 8 Dec 2010, 16:04 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Eu am luat duzele prin primavara cu 4 lei de bucata...
@sergiu-iulian: am sa fac maine pe lumina insa singurul mic dezavantaj e ca se incaleca dar pui stergatorul de la sofer mai sus decat cel din dreapta si e ok... |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
19 cu 20 am si eu si vin perfect. Inainte am avut 20 cu 20, dar se mai "intalneau" cateodata.
Recomand si eu duzele de logan. Eu le-am luat moca ![]() @Bor Daca vrei, caut eu duze de logan pe aici si ti le aduc cand mai ajung la Bz (cel mai probabil la Craciun). |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
BoR |
![]()
|
Multumesc pentru amabilitate,ti-am trimis un PM.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
19 si 20 sau 22 cred ca am si io incercasem cu unu mai mare pe partea soferului dar nu mai mergea cum trebuie pe geam .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
coco_blondu |
![]() ![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
stergatoru de la sofer e mai mare cu juma' de palma fata de cel de la pasager!! ..alta poza cu stergatoare mai clara nu am:-??201010291421_514.jpg ( Size: 790.2k )
Number of downloads: 1309
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
razvan_78 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 10 November 12 ![]() |
si mie imi patineaza stregatoarele nu mai stiu ce sa le fac acolo jos ce sa mai pun sa nu mai patineze.......
|
--------------------
dacia
supernova
2003
- db100von
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:42 |