proiector, bec
![]() ![]() ![]() |
proiector, bec
danxkc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In spatele proiectorului ai un capac. Se scoate prin rotire, contrar acelor de ceasornic. De acolo te descurci tu.. ai grija la clemele de fixare ale becului. Becul este model "H3".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
nu inchide topicul te rog o sa ma uit maine si o sa vad ce pot face
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nici o problema!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
offtopic
Si eu am o problema de genul asta, nu stiu cum sa schimb becul de pozitie. Nu stiu sa scot soclul din far. Daca ma poate ajuta cineva... si scuze de ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
panaiteiancu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 22 February 10 ![]() |
Are un mansonel mic de cauciuc, tragi de el pur si simplu si iese becul cu fasung cu tot, inlocuiesti becul (12v/5w) tip mic, nu ca la triplele din spate si... Drumuri bune!
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
1998 MOTTO: Nu folositi baterii epuizate la tastatura! mananca litere, fac greseli de ortografie, fac greseli gramaticale si nu va intelege lumea !!!
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
becul e de 4W
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ai dreptate Relu_GTT becul este de 4W, l-am luat deja, dar nu am fost instare sa-l schimb. Mi-a fost frica sa trag tare de soclu sa nu-l rup pentru ca nu stiam cum este prins, credeam sa sunt ceva cleme sau siguranta. Maine o sa trag de el, nu o sa mai fiu asa de milos.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
Maskatu |
![]()
|
Sub mufa ce intra in becul farului este un soclu mic cu 2 fire. Acela este soclul becului de pozitie. Apuci cu 2 degete soclul si tragi usor de el miscand usor stanga dreapta, sus jos. Pe margine este cauciucat, tocmai pentru a sta mai bine pe pozitie. Poti sa tragi linistit de el ca nu se rupe nimic. Recomand sa schimbi ambele becuri de pozitie, pentru ca daca schimbi doar unul s-ar putea sa se vada diferenta intre ele, adica unul sa fie mai galben decat celalalt.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danimarconi |
![]()
|
@Maskatu iti multumesc pentru raspuns. Ajunsesem pana in faza in care trebuia sa trag de soclu dar am zis sa nu-l fortez. Intr-adevar o sa le schimb pe amandoua ca mi-am luat Philips T4W BLUEVISION (inspirat tot din citirea forumului).
Multam de ajutor, sper ca nu am suparat pe nimeni ca am cerut ajutor aici dar am zis ca nu are rost sa mai deschid un topic numai pentru asta. |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
sorinuku |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 16 May 10 ![]() |
pai ce tre sa tragi de el Maskatu ti-a zis cum sa faci.
|
--------------------
dacia
super nova
2002
- is 06 wgp
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
De cīteva zile nu mai merge proiectorul stīnga ceata.Am crezut ca s-a ars,am luat alte doua becuri(h3),l-am chimbat pe cel īn cauza dar tot nu merge.Am verificat becul la baterie si merg amīndoua deci si ala despre care credeam ca-i ars.Ce-o fi,are cumva siguranta proiectorul de ceata pentru partea stīnga?Din ce m-am documentat eu este o singura siguranta.Cīteva pareri ar fi binevenite.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Verifica cablurile din spatele lui, mai exact papucii. Sa nu fi ruginit... Sunt patit.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
RomeoNica71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 7 December 08 From: suceava ![]() |
Exact asta am facut, dupa ce am postat m-am dus si am tras de papuci.Protectiile erau intrate una īn alta, dar papucii nu.L-am bagat īnapoi si merge proiectorul.Multumesc oricum @Maskatu.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- Sv-93-CRM
|
|
danxkc |
![]()
|
am rezolvat si eu problema adica erau 2
1:becul era ars 2:unul dintre papuci era rupt si am schimbat becul de la un proiector vechi si papucul l-am inlocuit ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:39 |