pt la cutia de viteze, cutia de viteze 1.4mpi
![]() ![]() ![]() |
pt la cutia de viteze, cutia de viteze 1.4mpi
cedry222k |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2004 1.4mpi
|
|||
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
vezi sa n-ai slabit cablul de ambreiaj si atunci cand calci pedala sa nu debreieze complet,daca nu este asta trebuie schimbata bieleta de la schimbator si in ultim caz sper sa nu fie cutia.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
ce ulei ai in cutie? pe vremurile astea functioneaza mai greu cutia pana se incalzeste
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
''dorele'' iti dau cea mai proasta veste care puteai sa o primesti acum in prag de sarbatori.ti sa fisurat placa de presiune si nu mai debreiaza.trebuie schimbata ori separat ori tot chitul.dar pana acolo mai incearca si la cablu cum au zis baietii mai strangel mai slabestel dar slabe sanse.iti spun ca eu am patito.sa ne lasi si noua raspunsuri dupa ce rezolvi.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
cedry222k |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 December 10 ![]() |
multumesc mult sambata ma duk cu ea la mecanic si o sa va spun
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2004 1.4mpi
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
da ,dar sambata e craciunu cea ce nu prea cred ca gasesti pe cineva in service
![]() |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce zici tu s-a dovedit, la mine, a fi din cauza cablului de ambreiaj. Se tot rupeau fire la capatul dinspre pedala, eu il stringeam, el se slabea, pina cind mi-am facut timp sa-l examinez ca lumea si am gasit buba. L-am schimbat in 10 minute. Au disparut imediat simptomele.
This post has been edited by corbex: 21 Dec 2010, 13:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 20:33 |