Inmatriculare
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare
Otylyk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 7 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
- IS 06 DCR
|
|||
bundaionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 23 January 09 From: BUZAU ![]() |
nu le stiu pe toate dar astea sunt sigur:
trebuie in primul rand radiata de la fisc; trebuie facuta identificarea RAR ( te programezi telefonic); asigurare ; trebuie platita o taxa pentru certificat la CEC, parca; copie dupa certificatul de imatriculare si cartea masinii; contractul de vanzare-cumparare; si cam atat imi aduc aminte, oricum ieftin nu ai cum sa scapi, numai identifcarea este vreo 100 ron trebuie sa existe pe langa politie vreun magazin care se ocupa cu asa ceva si sigur vanzatoarea stie exact ce iti trebuie. sper ca am putut sa te ajut cat de cat |
--------------------
Dacia
1310 L GPL
1999
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
procedeul se numeste transcriere
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
tuti |
![]()
|
![]() wum, wum Group: Members Posts: 131 Joined: 11 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am transcris eu masina acum 3 zile.
Inchei cu fostul proprietar un contract de vanzare cumparare Completati o Fisa de Inmatriculare Fostul proprietar merge cu contractul si fisa de inmatriculare la directia de taxe si impozite de unde apartine, plateste o taxa de timbru de 4 lei si pe a doua zi primeste o fisa fiscala si o stampila pe fisa de inmatriculare. Cu astea doua, mergi tu la directia de taxe si impozite, unde iti faci o copie dupa certificatul fiscal primit de la fostul proprietar, si te iau ei in evidenta. Acolo, ti se pune a doua stampila pe fisa de inmatriculare. Masina trebuie sa aiba ITP valabil! Mergi la RAR dupa ce te-ai programat in prealabil telefonic, si faci identificarea. Platesti acolo 104 RON. Mergi la CEC (de sector daca esti in buc) si platesti "taxa de inmatriculare"si "taxa de talon" ( 57 + 36 ron PARCA) Platesti RCA pt cel putin pe 6 luni, pe numele tau (RCA-ul vechi isi pierde valabilitatea) Mergi la Politie, completezi o cerere de inmatriculare, si ti-o transcrie in 2 ore. Daca e nevoie, platesti numerele (85 lei numere personalizate) succes! LE: Contractul, fisa de inmatriculare, cererea, TOATE actele le poti complecta TU!. nu ai nevoie de nici un intermediar! eu asa am facut la sfatul direct al politistilor!!! Gasesti toate formularele pe internet. This post has been edited by tuti: 23 Dec 2010, 17:57 |
--------------------
Dacia
SRN-Confort
2001
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
daca treci o masina pe numele tau .. si ai rovigneta valabila dar pe numele fostului propietar ramane valabila nu ?
adica nu trebuie sa fac si rovigneta ... |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
pe rovignete nu exista numele proprietarului...pe ea sint scrise numarul masinii,numarul de identificare ,valabilitatea care ai cerut-o...ce spui tu ai pe asigurarea RCA...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
nu numele... dar este numarul vechi al masinii... nu cel nou...
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
ai numarul de identificare al masinii pe el...eu zic ca merge mers tot pe rovigneta aia...cel mai bine iti faci tu alta rovigneta si stai linistit
ca acum nu te mai opresc astia ci iti trimit direct acasa amenda |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
stie cineva ce acte trebuiesc facute pentru trecerea masinii pe o noua adresa ?
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Salut!
Cum adica sa o treci pe o noua adresa? Vrei sa faci transcriere cum doreste @otylyk ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Deci pana in vara am stat in bucuresti. de ceva timp m.am mutat la taranoaia si mi.am schimbat CI. pe 11 februarie imi expira asigurarea si cu ocazia asta m.am gandit ca ar fi cazul sa trec masina pe noua adresa si sa.i schimb numerele. de asta am intrebat.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Aaa. am inteles acum ce vrei sa faci. Cred ca o sa-ti trebuiasca, cam aceleasi acte ca la transcriere cu exceptia actului de vanzare-cumparare.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
p_alecsu |
![]()
|
m.am interesat azi si e exact cum spune colegul 91_CTL si nici nu mai e necesara o vizita la RAR pentru identificare. deocamdata am inceput cu asigurarea care expira pe 11 feb. cu restul continui saptamana viitoare cand fac rost de ceva banuti.
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:05 |