avertizor benzina pe drojdie, ce bec sa pun ?
![]() ![]() ![]() |
avertizor benzina pe drojdie, ce bec sa pun ?
incubus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 March 05 From: Medgidia-Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,4 mpi
- CT-07-NYO
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Bec de bord..deci 2W.
acel bec se alimenteaza de la + prin contact; al doilea fir se conecteaza la firul dedicat al sondei. Cind nivelul atinge minimul reglat, sonda "pune masa" si inchide circuitul Nu stiu daca la tine ai vreun bec nelegat in circuit pe bordul 1300 ; o sa ma uit pe o schema daca e vreunul cu alta destinatie nefolosit si legat la + contact. Daca nu, pui o lampa de bord rectangulara, ca "Brake" legata cum am spus. A, va trebui sa schimbi si mufa de pe instalatie cu una cu 2 fire, vezi la dezmembrari. This post has been edited by diaconuliviu: 2 Jun 2005, 09:17 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
incubus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 March 05 From: Medgidia-Constanta ![]() |
Merci, Liviu ! Deci zici ca becul ala tre' sa fie de 2 W. Eu deja am pus ochii pe locul din tabloul de bord unde poate fi montat: e vorba de unul din cele trei locase pentru becuri din partea inferioara a cadranului vitezometrului, care sunt nefolosite (oare frantujii ce puneau acolo la R 12 ale lor ?).
Acolo se potriveste la fix, bagat putin presat, un soclu de bec de iluminat cadranul indicatoarelor suplimentare de apa si ulei, care sunt pe toate drumurile. |
--------------------
Dacia
Logan
1,4 mpi
- CT-07-NYO
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:16 |