Help, Roti spate blocate
![]() ![]() ![]() |
Help, Roti spate blocate
juann |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Poate, e posibil sa fie si cablul blocat. Dupa "tratamentul" cu apa, sa faci cativa km, altfel ingheata mai rau.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
felix.m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 10 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Asa am patit si eu de cateva ori la Logan dar cu un usor balans fata spate si-a revenit
![]() Sau in cel mai rau caz sa nu fie cablul inghetat pe camasa ca pana nu da caldura nu ai ce face. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
juann |
![]() ![]()
|
Felix am incercat toate posibilitatile... am mers inainte.... inapoi parca sunt sudate rotile nu gluma..... am lasat frina de mana jos .... martorul de la frina de mana se stinge.... am incercat sa trag de cablu de frina. nimic.... am sa incerc maiine cu apa calda sa vad daca da rezultate.... daca nu astept caldura sau in cel mai rau caz o duc la un service cu o platforma sa se dezgehete
![]() This post has been edited by juann: 4 Jan 2011, 22:19 |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Eu am patit ca tine asta iarna si din "prostie" le-am deblocat
![]() This post has been edited by D-Ice: 5 Jan 2011, 00:26 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
juann |
![]()
|
Merci de info am sa o ridic maine pe cric si apoi o las jos sa vad poate se deblocheaza sabotii.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Un pistol de aer cald sau o lampa de butan ar merge mai bine decat apa calda. Cu masina pe cric, normal.
This post has been edited by ProMotor: 5 Jan 2011, 17:08 |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
juann |
![]()
|
Azi am incercat din nou inainte de a folosi apa calda..... si dupa ce s-a auzit o pocnitura serioasa la rotile din spate si-a dat drumu singura
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2008/Preference
- is 01 abc
|
|
felix.m |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 10 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca ai rezolvat problema
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De retinut ar fi sa nu se foloseasca frana de mana pe un astfel de timp si sa se lase masina in treapta 1 de viteza pe timpul stationarii...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Am patit si eu o data asa ceva la Tico. De obicei, faptul ca sabotii se apropie de cota maxima de uzura, favorizeaza aparitia fenomenului. N-am o explicatie, insa din practica, m-am convins de asta.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:40 |