Blana de motor pe Nova
![]() ![]() ![]() |
Blana de motor pe Nova
cristimm |
![]()
|
||
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da, te rog, mai multe detalii (pret, de unde ai luat-o) ca mai sint si altii interesati.
Ne descurcam cu montatul. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Ii rog pe cei care au blana sa imi dea niste informatii despre montare.Multumesc. Imi pare rau, eu n-am blana...am pene...pe spate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pai iti trebuie "braduti" din aia din plastic ... model mare ... eu asa am montat-o si este super (bine ca eu am asa ceva de un an de zile
![]() Bradutii ii gasesti in targ cu 2000 lei /buc. Bafta!!! P.S.: Aaaa .. cum se monteaza .. pui blana .. o tii cu mana ... bagi cate un bradutz in fiecare gaura .. GATA !!! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor, explicati-mi si mie care e efectul aceste inblaniri. In afara de "tine de cald".
|
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pai .. NU TINE CALD ... ci TINE LINISTE !!!
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Xplod |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai si pana la urma spune-ne si noua de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea.
Merci. ![]() |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
De unde am luat-o eu nu mai sunt (IATSA Galati) ... dar am vazut in Vitan chiar vineri cu 1 bulion
![]() |
--------------------
.
.
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Liviu, multumesc pentru sugestie dar nu prea am inteles cum se leaga cu braduti. Eu am banuit ca difera capota de Nova fata cea de DSN si de aceea nu se potriveste perfect.
Blana am cumparat-o din Vitan cu 900k. In ultimul timp am fost cam ocupat dar abia astept sa o montez. Cred ca pentru Nova merita si mai bine sa ii pui blana pentru ca motorul asta romanesc e mai zgomotos. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Cristim,
sa ne spui si noua daca se vede o diferenta "blana" versus "fara blana". eu am un gti si m-ar bate gandul, dar astept niste rezultate 8) 8) 8) thanks |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
cristimm |
![]()
|
Gata am montat-o, poate pun si niste poze (nu stiu daca chiar are rost).
Prima impresie prin oras a fost ca nu e mare diferenta (sa zic un 10% mai liniste) dar afara se simte chiar bine. Acum la 120-130 se poate purta o discutie cu voce scazuta (inainte era mult mai zgomot). Trebuie sa spun ca am mai facut si alte insonorizari (vezi tutoriale) la portiere si acoperis. Pe ansamblu merita ![]() |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
se gaseste blana si pt berlina in vitan? si a mea urla cam tare, si ma streseaza
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
SGM, Am vazut la cineva cu o Dacie noua (parca era totusi papuc, dar nu cred sa difere esential capotele) o blana dintr-asta. Asa ca ar trebui sa fie si pentru tine :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
DIfera!
MAi ales daca e Papuc Diesel! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
Nu, nu era diesel ca n-avea cocoasa. Era benzinar. Dar cred ca omu o pusese el, ca nu-mi imaginez ca i-a apucat inteligenta pe cei de la UAP
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai blana difera. Ideea e ca are nervurile specifice capotei pentru modelul zambetul lui Iliescu si nu cred ca merge pusa pe modelele mai vechi care au capota plata. Acum, cei care au Berlina model nou pot sa-si puna asa ceva ca se potrivreste. Singura nepotrivire e gaura aia din blana pentru ca (,) capota de Pick-Up diesel are o cocoasa in care intra filtrul de aer. Dar nu cred ca gaura influenteaza cu prea mult insonorizarea.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Solutia lui Tyka pt. inlocuirea blanii - vata de sticla lipita de capota cu prenadez. In prealabil capota se poate da si cu antifon cauciucat. Avantaje : costul redus si posibilitatea montarii pe orice tip de berlina. Dezavantaj - aspectul. Pt. diminuarea acestui dezavantaj, consider ca vata ar putea fi imbracata in folie de aluminiu (alimentara), care iar da un aspect metalic si ar reflecta caldura motorului.
|
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ... si ar reflecta caldura motorului. , in motor :shock: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si blana cred ca reflecta caldura motorului tot in motor. Deci ideea lui Van den Plas cred ca este cea mai buna pana acum. Aspectul nu cred ca are vreo importanta. Si asa nu se vede din exterior, iar daca isi face treaba, de ce nu. Cu ce nu sunt de acord insa e cu lipitul cu prenadez. Poate se pot pune ceva braduti sau se poate lipi cu dublu-adeziva, dat fiind faptul ca vata de sticla nu e asa de grea ca blana. Poate mai trebuie sa o scoti, iar prenadezul nu se duce asa de usor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE van den plas a scris: ... si ar reflecta caldura motorului. , in motor Cel putin pt. anotimpul rece cred ca ajuta ca motorul sa atinga mai repede temperatura de regim. Parerea mea este si ca vopseaua de pe capota este mai protejata daca este expusa unei temperaturi mai mici, rezultand o variatie mai mica a temp. de la cald la rece. |
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Vopseaua de pe capota nu e in nici un fel protejata de blana aia. Cel putin vara, daca o lasi in soare ceva timp nu poti sa pui mana pe tabla de incinsa ce este. In mers se mai raceste din cauza curentului. Deci daca ar fi sa se duca vopseaua se duce de la tinutul in soare, lucru pe care nu poti sa-l limitezi cu blana de motor. Ce spui de iarna e perfect adevarat.
|
--------------------
Dacia
|
|
Vlad2003 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 March 04 From: Iasi ![]() |
deci s-ar gasi de cumparat in comert blana si pt berline? daca nu cred ca am sa-mi adaptez de la straineze.
|
-------------------- :valuri:
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu au papucurile diesel?
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
Mad MAX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba da. Papucurile diesel au. Si cred ca se potrivesc la Berlinele CN4 cu mici modificari in dreptul cocoasei de la diesel. Acum ... am si eu o intrebare: a vazut cineva recent in Vitan blana de SuperNova? Sau poate gasesc la reprezentantele Dacia? Eu sunt din Craiova si e mai greu sa ajung in vitan.
10x |
--------------------
Daewoo Cielo
ex NOVA GT
- . Totul pare mare atunci cand esti mic.
|
|
Liviu |
![]()
|
Am vazut eu blana de nova/supernova .. 1mil fix ... in vitan bineinteles.
|
--------------------
.
.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE Sau poate gasesc la reprezentantele Dacia? La reprezentantele Dacia NU se gaseste acea blana, pt ca acest accesoriu nu este oferit de fabrica. Doar in targ o poti gasi. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Arata groaznic cu blana ! :shock:
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
Da cin' te pune sa mergi cu capota ridicata
![]() Acu fara gluma, n-o fi ea foarte aspectoasa (fie vorba n-an vazut nici o blana de motor care sa fie aspectuoasa, poate la Rolls), dar e a naibii de eficienta :wink: . |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Paul tu ai asa ceva pe masina ta? Si e eficenta in reducerea zgomotului? Si eu vreu sa imi pun si ma gandesc ca daca la DSN care are un motor silentios se simte o diferenta, la Nova la cae urla motorul ar trebui sa ajute si mai mult.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
paulp |
![]()
|
Eu INCA nu am, dar am vazut-o la Liviu si am vazut si diferenta fata de alte DSN-uri, chiar foliate cu burete dintr-ala de parchet pe interior. Se simte si se aude.
Oricum nu te astepta sa auzi motorul ca la DSN, dar se atenueaza urletul de fiara ranita ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:06 |