Procura notariala pentru asigurator
![]() ![]() ![]() |
Procura notariala pentru asigurator
Andrei_pack |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ciudat cand e masina in leasing iti cere doar imputernicire semnata de firma de leasing, acum vor si la notar? oare deconteaza ei si notarul?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
trebuie copie dupa buletinul tau (presupun ca esti proprietar), copie dupa polita, permisul si buletinul celui care a produs accidentul. procura trebuie pt ca respectivul solicita despagubirea in locul tau, desi nu e nici proprietar si nici nu a fost implicat in eveniment, deci actioneaza ca un mandatar
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
. Masina nu e in leasing . pentru ce imi trebuie copie dupa polita , permisul si buletinul celui care a produs accidentul daca eu am trecut totul in constatarea amiabila? Masina care a produs accidentul este pe firma. Aveti vreun model pentru procura? Pentru ca nu am gasit nicaieri
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Au notarii formulare pentru asemenea procura, nu-ti fa griji!
Mergi la notar cu imputernicitul tau si se intocmeste documentul pe baza caruia va putea sa te reprezinte in relatia cu asiguratorul, cu service-ului care va efectua reparatia si in raport cu cine mai doresti. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Am o problema..nu pot merge cu imputernicitul . Eu sunt in Montreal iar imputernicitul e cu masina in Bucuresti . Notarul va fi tot canadian , si se va face o supraverificare la consulatul romaniei din Montreal pt a fi valida procura. Stiti cumva cat timpeste valabila constatarea amiabila facuta de mine si de inculpat ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
FOREVER
![]() pai si ce s a intamplat, ai avut accident si dupa ai plecat? sau a avut altcineva accident cu masina ta, pt ca in a doua situatie merge fara procura |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Am avut eu duminica noaptea.. si luni plecam la Bucuresti. Nu am avut timp sa merg la constatare si nici nu stiam ce trebuie sa fac. Ideea e ca eu ma intorc in 3 luni . O sa mai fie valabila constatarea amiabila? Nu o sa comenteze asiguratorul nimica fespre faptul ca accidentul a fost cu 3 luni inainte?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Este valabila si procura facuta in Canada, o poti trimite in FAX, apoi original prin posta iar aici va trebui sa fie tradusa (de un translator autorizat).
"Formularul" trebuie sa specifice ca imputernicesti pe dl./d-na X (cu toate datele de identificare CI, pasaport, CNP, adresa etc.) sa te reprezinte cu drepturi depline de negociere, semnatura, plata si incasare de sume in relatia cu societatea de asigurari ... si service in legatura cu daunele rezultate in urma accidentului. PS Accidentul trebuie declarat si deschis dosarul in cel mai scurt timp pentru a nu avea surprize insa rezolvarea dosarului poate sa astepte. This post has been edited by adi_ar: 11 Jan 2011, 07:19 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Marian66 |
![]()
|
n-o sa fie probleme, dar pot sa se lege de asta si sa iti intarzie cu decontarea dupa (sa te tina termenul maxim pentru cercetari). cum a zis si adi, fa ti dosarul de dauna la asigurator si vezi tu cand o repari
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Mersi pentru raspunsuri . Am reusit sa fac procura la consulatul din Montreal. Din pacate a fost 81 dolari. Cred ca daca ajungeau banii astia ca spaga la constatator era mai buna treaba. Nu am inteles inca daca imi trebuie sau nu copie dupa rca vinovatului . Atata timp cat datele din rca sunt trecute in constatarea amiabila nu are trebui sa am nevoie de ele.Alta bataie de cap..
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
Marian66 |
![]()
|
ei asa iti cer copiile alea, ca sa nu mai verifice dupa, pt ca putea ala sa treaca la misto orice.
acum, eu nu am citit bine de la inceput, daca masina e pe firma, nu mergea o delegatie de la firma, stampilata si semnata de administrator? |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 20:30 |