mecanic, caut mecanic
![]() ![]() ![]() |
mecanic, caut mecanic
maka_mihay |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Nova
Berlina
1998 GT 1,6
|
|||
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
si eu caut din bucuresti,vreau sa inlocuiesc simeringul de palier imi curge ulei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da voi daca faceti ce va cade?
![]() |
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Nu prea le-ai dat lamuriri cu filmuletul. Pentru a demonta si monta simeringul la palier, neaparat trebuie sa se dea motorul jos.Se demoneaza ambreiajul si volanta, se scoate simeringul cu ce aveti ma p-aproape, se monteaza cel nou cu mare grija sa nu se strapunga partile de cauciuc, se preseaza sa fie cel putin la ras cu palierul daca nu se simte cand ajunge la limita interioara, se monteaza volanta care nu are decat o singura pozitie la suruburi (puneti aceleasi suruburi ca nu ia foc), le strangeti cu simt deraspundere dar nici sa le rupeti. Se monteaza discul cu partea mai groasa a butucului spre exterior, daca are mai putin de 6,5 mm grosime la ferodouri, puneti altul nou, apoi placa, si inainte de a strange suruburile, centrati discul cu o alta priza sau un dorn facut pe strung si strangeti suruburile. Daca la soarele placii s-a format sant de la rulment, semn ca a fost reglat "bine" , se face o bucsa pe strung, care se ataseaza rulmentului, pentru a mari suprafata de frecare pe "soare" si astfel se pot folosi placile uzate, dublandu-le viata. Se monteaza motorul, daca se poate, in acelasi loc. Suruburile care raman, le puteti folosi altadata, si asa sunt prea multe. Iata ca pentru a schimba un simering, manopera e aceeasi ca la ambreiaj. Mai ramane curajul si muschii. Timp estimativ, de la 5 ore in sus. Daca sunteti doi, nu avea incredere in celalalt, ca a strans el tot, nici el in tine. Comunicarea e totul.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
da ms pt sfat,am schimbat de vreo 3 ori discu de ambreiaj la berlina care am avuto inainte,dar nu prea m-as baga la asta,de aceea cautam un mecanic,plus ca e frig si nu am garaj.ms oricum
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
pustiull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 26 July 10 From: Bucuresti ![]() |
si eu am probleme cu semeringul dupa palier.... am fost cu ea la mecanic am schimbat dar nu am cumparat bucsa aia care cupleaza.. sau ceva de genul si acum iarasi am probleme:(
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v
- b-287-JoN
|
|
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
daca erati din mangalia veneati la mine si se rezolva
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
videoclipul asta nu este bun.:| l-am pus rau... aveti tot ce va trebuie la topicul cu segmentare. bafta
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca esti un baiat care pui suflet in ceea ce faci, merita sa vina si din Ardeal.
Daca lucrezi si repede, fara sa-i lasi sa pleci dupa soacra, oi sai alte pahare, merge si din Modova in acelasi timp. Daca mai vine si un oltean si-s de pe forum, sunt interesati sa invete, le arati ce sa faca, si treci roata pe la ei sa vezi fiecare cum te intelege la ce le spui sa faca. Asa lucrezi cu toti deodata, maine nu le mai faci fata si vei scoate si femeia sa-i verifice. Poimaine, unul din ei va face la fel. E rau? |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() era o vorba..."de esti bine documentat vei face treaba sa se miste" acu' depinde ce inteleg restul... mie imi place sa lucrez la masina si de unul singur.. :-p 17 Jan 2011, 22:22: apropo..azi am asistat la demontarea unui motor 1.4 (la dezmembrari)-mi-a mai explicat si ala cate cewa.. ![]() This post has been edited by ORIJINAL21: 17 Jan 2011, 21:22 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
Schumy2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 March 10 ![]() |
Cine cauta cu adevarat un mecanic bun ieftin si in centru bucurestiului sa sune la 0762895292 sau 0722633599
|
--------------------
Aro
10,4
1993
|
|
rralex89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 23 March 08 From: Bucuresti, Romania ![]() |
0722630249 - IULICA - recomand cu caldura, ieftin si bun, mi-a rezolvat probleme din prima, multe dintre probleme la care alti mecanici se scarpinau invers
|
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
- B-19-ZGH
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Cunosc eu unul chiar in Sibiu si tot Iulica il cheama. Omu e meserias in motoare.
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:55 |