Mai are cineva LEGO(fabricat inainte de 2000)?
![]() ![]() ![]() |
Mai are cineva LEGO(fabricat inainte de 2000)?
Ciumonk |
![]()
|
||
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|||
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Eu mai am!!!! AM muulte!!! Acum am vazut ca sunt ft scumpe (un omuletz+3-4 piese=2-300mii
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar Lego a fost o jucarie extraordinara. Pot spune ca am o gramade de piese si nu renunt niciodata la ele. Nici copii mei (cand or veni ei - acu am abia 19ani) nu vor avea aces la ele.
![]() In ceea ce priveste calitatea lor, habar n-aveam ca a scazut. probabil ca doar ce se aduce la noi e prost... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Uitati-va pe site-ul lor, http://www.lego.com sa vedeti ce rahaturi de modele au.Si-a cumparat un vecin un excavator modelul nou si i s-au sfarmat rotile dintate.Pur si simplu s-au rupt,probabil din cauza materialului.O alta problema am vazut-o la matrite,care nu mai sunt de acceasi caliate,si se vad urmele imbinarii pe piese.
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
Rog moderatorii sa nu considere asta o reclama: cam de o luna am devenit si eu distribuitor de LEGO. Vreau sa-mi fac un site si sa vand online. Deocamdata singurul cumparator sunt eu
![]() Nu stiu daca sunt de calitate mai proasta sau nu - dinainte de 2000 am doar o masinuta. Probabil ca ai dreptate. Ce pot sa-ti confirm este ca - intr-adevar - de la un moment dat piesele nu mai stau unite ca la inceput... |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ba ce a ajuns lego...pe la noi prin tara nu am mai vazut si aveam o groaza de piese si omuleti...dar nu mai stiu pe unde sunt...probabil pierduti prin casa sau pe la altii,...ideea e ca din cate stiu eu dadusera faliment prin 2000 si probabil ca daia calitatea piselor a scazut...bine ca eu nu am prins toate nebuniile astea cu pistoane functionabile in interiorul motorului si cu brate pneumatice la macara...cu suspensi reale la masinute etc...astea sunt cam SF pt mine...
This post has been edited by AMW: 12 Jul 2006, 21:23 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:29 |