DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Casetofon buclucas, Sa-l arunc?

Anarhy99
post 5 Jun 2005, 20:18
Post #1

Group: Members

Salut! As avea si eu o problema cu un casetofon.E vorba de un casetofon Sony cu autoreverse, modelul ala full logic. Problema e in felul urmator: de la un timp de vreme a inceput sa imi dea eject la caseta cand semnalizam sau calcam frana sau ambreaju sau cand aprind farurile (faruri din alea de 100 de W, dar am relee pentru faza scurta si lunga).Am remediat chestia asta legandu-l direct pe baterie. Mi-a mers bine ceva vreme, dar acuma a inceput sa faca bum in boxe la propriu cand calc frana, ambreaju, semnalizez...etc. Ma gandesc sa nu mi se arda boxele pentru ca m-au costat cam multi bani. Am fost la un electronist si mi-a zis ca are procesorul dus. De curiozitate m-am dus la altu care mi-a zis ca are niste circuite dezlipite. La alti isteti nu mai ma duc pentru ca sigur mai gasesc ei cate o smecherie sa ma sece de bani, de aceea postez aici problema mea in speranta ca poate a mai patit-o si altu si ma poate ajuta si pe mine. Mentionez ca masina e o dacie (cu bord CN) din 96 care mi-a mancat zilele cu probleme din astea.Multumesc!

This post has been edited by Anarhy99: 6 Jun 2005, 10:37

--------------------
dacia 1410 - gj-03-zey
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bj
post 6 Jun 2005, 11:08
Post #2

membru de nevoie

Group: Members
From: Bucuresti

Sony service! Contra cost daca cumva a iesit din garantie. Constatarea e 200.000, parca!

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 15:25
Forum Renault