Centura de siguranta, Retragere lenta a centurii de siguranta
![]() ![]() ![]() |
Centura de siguranta, Retragere lenta a centurii de siguranta
razvanbulan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 13 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition
|
|||
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Aceeasi problema si eu, presupun ca e din cauza frigului.
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Eu nu am bagat de seama la mine dar daca o fii din cauza frigului asteptati sa se incalzeasca putin si vedeti daca face tot asa. Dar cand se incalzeste in masina tot asa face?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
doar de cand temperaturile au scazut sub -5... Vara se trage perfect
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am observat chestia asta...
Nu cumva "au imbatrânit" arcurile din mecanism? |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
G.R |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 27 January 07 ![]() |
de multe ori ajuta o curatare a centurii. Suprafata devine mai matasoasa si aluneca mai bine cand se retrage. Va va surprinde cat de murdare pot fi centurile.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference
2005
- CV 03 XXJ
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
orice ati face a nu se desface retractorul centurii. odata dezarmat arcul respectiv, nu mai poate fi bagat la loc. in timp arcul de retragere incepe sa se lase, si de aici centura devine mai lenesa
![]() Daca va spun ca intre furnizor si magazinul auto, pretul creste de aproape 100 ori ma credeti? Nu stiu exact preturile in cazul dacia, dar am aflat la alte modele ... 7 Feb 2011, 22:11: QUOTE(razvanbulan @ 5 Feb 2011, 15:51) Nimic. This post has been edited by Lord Hades: 7 Feb 2011, 21:11 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am desfacut la viata mea arcul ala si am reusit sa-l pun la loc, da' a fost chinul dracului
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic ca o curatare i-ar face bine. Plus de asta prin masca aia de plastic se baga toate mizeriile, poate freaca de ceva.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 7 Feb 2011, 21:10) Daca va spun ca intre furnizor si magazinul auto, pretul creste de aproape 100 ori ma credeti? Nu stiu exact preturile in cazul dacia, dar am aflat la alte modele ... Nu prea cred. Adica, daca la furnizor costa 50 lei atunci la magazin ar costa 50 * 100 = 5000 lei? Cat poate sa coste la furnizor atunci? Cativa leuti? |
--------------------
.
.
.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Klaus ai desfacut una moderna? Arcul respectiv era in genul celor de ceas? Pe pariu ca daca scoti arcul si se descolaceste nu poti sa il bagi la loc!
Roland ai fi socat sa aflii cat costa la producator componentele auto. Poate nu este cazul dacia (majorare de 100 ori), dar la modele straine stiu masini la care de la un pret de sub 10 euro la producator (pretul platit de Opel de ex catre Autoliv / Takata sau TRW ca astia fac dinastea), in magazin in romania ajunge la peste 100 euro. 8 Feb 2011, 19:44: PS: nu incercati sa inlocuiti centurile intre ele dreapta cu stanga sau fata cu spate. Sunt sanse mari sa nu mai functioneze corespunzator. This post has been edited by Lord Hades: 8 Feb 2011, 18:44 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am desfacut-o pe aia de logan...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
la mine nu face!sa am eu o problema
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Salut,
la un moment dat si centura de la masina mea a inceput sa se retraga mai greu. Solutia a fost desfasurarea ei completa si infasurarea cu mai multa atentie (adica nu i-am dat drumul "din pod"). Dupa aceasta operatiune totul a revenit la normal. Bafta |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Lord Hades |
![]()
|
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Se poate face o "scula" dintr-un capat de teava cu carnea mai subtire.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 9 Feb 2011, 19:09) un arc dinala era sa imi taie nasul. daca l-ai scos complet si s-a dezarmat nu imi pot inchipui cum l-ai bagat la loc. Ai reusit sa il reinfasori? Treaba a fost cam acu vreo 5 ani ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=480488 ) si da, am reusit sa-l bag la loc, dar stiu ca m-am chinuit vreo 2 ore, si nu am reusit sa-l infasor complet. Centura aia a ramas cu tractare mai slaba decat celelalte. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Aham. Se explica!
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Confirm spusele lui Klaus, se poate desface arcul si remonta. Am desfacut si eu una "moderna" cum ii zici tu si am infasurat arcul la loc; e adevarat ca nu prima oara a fost destul de slaba si nu se mai tragea complet dar a doua oara a iesit ok. E greu si exista riscul sa-ti sara arcul in fata si e destul de taios dar nu e imposibil.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:16 |