Cum fac ?, Vreau sa vand masina
![]() ![]() ![]() |
Cum fac ?, Vreau sa vand masina
GabyDSN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu ai cum sa fi facut contractul de vanzare-cumparare legal.
Cred ca ai facut un fel de act de mana de vanzare-cumparare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
pai avea si el tot asa act de vanzare cumparare cu matusa
![]() 10 Feb 2011, 14:56: Nu e de mana e batut tot ![]() This post has been edited by GabyDSN: 10 Feb 2011, 14:56 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cand am zis "de mana" nu m-am referit ca-i scris cu mana.
Deci, LEGAL NU O POTI VINDE, pt. ca legal nu este a ta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
GabyDSN |
![]()
|
Deci o vand legal ca si ala =)) numai are rost sa mai umblu sa o inscriu sa alea alti bani lasa k o dau mai departe zic si io ca e de la matusa
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Numai ca nu o sa se inghesuie cumparatorii asa, daca nu-l mai gasesc pe proprietarul din carte, si nu obtin certificat fiscal? Sau il gasesc si ala are zeci de milioane datorie la fisc?
This post has been edited by argon: 10 Feb 2011, 15:07 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca te opreste politia si-ti zice ca masina a fost declarata furata de proprietar, tu cum justifici ca-i a ta si ca nu esti hotul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai important e altceva. Unchiul traieste?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@tribunul, cu contractul de VC si semnatura fostului din talon la instraina catre tine. Daca a trecut si data, ai 30 de zile, dar multi nu trec si data, sa fie timp.
This post has been edited by argon: 10 Feb 2011, 15:11 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Pai poate gasesc tot asa unul ca mine sa nu vrea sa o inscrie deci am 2 randuri de chei carte service tot ce trebuie o gramada de hartoage cum zici tu ca pot dovedi ca nu e a mea ?
10 Feb 2011, 15:15: Plus copie dupa permis si buletin a lu ala de am luato This post has been edited by GabyDSN: 10 Feb 2011, 15:15 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(argon @ 10 Feb 2011, 15:10) @tribunul, cu contractul de VC si semnatura fostului din talon la instraina catre tine. Daca a trecut si data, ai 30 de zile, dar multi nu trec si data, sa fie timp. Ala de la care a luat masina nu este nici el proprietarul. Proprietarul este o alta persoana. Deci, el are un contract de vanzare-cumparare cu cineva care nu este proprietarul legal al masinii. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Dezmembreaza masina si vinde-o cu bucata ... , dupa aceea o tai caroseria bucati bucatele...
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
GabyDSN |
![]()
|
Bv ba nebunule ai ziso =)) ai vorbit cand trebuia sa taci dezmebreazati cotetu tau si dupaia si io pe al meu
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Cumparator gasesc da mai greu
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
M-as fi asteptat ca lipsa de scoala sa fie compensata cat de cat de scola vietii.
Dar cand nu e nici de una nici de alta... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Klaus mai bn imi dai putin de la tine din facultatiile tale =)) =))
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(GabyDSN @ 10 Feb 2011, 15:45) M-am hotarat sa imi vand masina,io am cumparato cum ar veni de la un intermediar si am facut doar contractu vanzare-cumparare cu el masina e pe numele lu matusa lui cica ![]() ![]() O poti vinde doar pt dezmembrare......sau in cel mai fericit caz la alt intermediar......dar ieftin....... Un cumparator de buna credinta,care vrea sa o inscrie pe numele lui....are mult de tras......si sansele de reusita sunt mici....... Cand si-a luat frati-miu masina,cel de la care a cumparat-o,nu o trecuse pe numele lui......doar o inscrisese la fisc.......si la politie am avut mici surprize...... Tu ai inscris-o la fisc? Daca nu.... si nu ai mentionata data instrainarii pe spatele talonului........caut-o pe 'matusa' si convinge-o sa faceti un nou contract si sa obtii fiscalul...... Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GabyDSN |
![]()
|
Ms puiu82 am vorbit cu baiatul acela si akm o da in altele ca ea e in spania ca nush ce,daca gasesc un client asa,daca nu o fac cotet de gaini la tara
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:45 |