Detaii despre un dosar pe internet, Asarban sau alti av. stiti daca se poate
![]() ![]() ![]() |
Detaii despre un dosar pe internet, Asarban sau alti av. stiti daca se poate
gaston |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e culmea..nu poate sa zica pesoanei respective la telefon dar poate fi informatia afisata in mod public.
Sa se intereseze again la alta persoana preferabil... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca este posibil de aflat date precum termene, incheiere de sedinta, unde se judeca, chestii din astea generale....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ii era lene sa caute. Practica tatl meu s-a judecat cu primaria si a castigat mereu, primaria facand recurs de fiecare data. La inalta curte de casatie a castigat deci iar. Acum intrebarea lui este: unde este dosarul in momentul asta, ce se intampla cu el? Se mai intoarce la tribunal sau faze din astea?
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 15:19 |