Am o neliniste cu un windows7
![]() ![]() ![]() |
Am o neliniste cu un windows7
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Puscaria te mananca...
![]() Baga-ti o varianta care sa nu iti faca probleme de genu' asta, sunt o gramada pe internetu' asta. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
E de la windows update. Daca a folosit vat remover nu mai are probleme.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(george_slz @ 16 Feb 2011, 10:19) Ai belit-o, vin astea peste tine bikers_21.jpg ( Size: 80.01k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Credeam ca-i zici sa-si ia aifon.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai nu mai e nevoie, ca i-ai zis tu
![]() This post has been edited by ady77: 16 Feb 2011, 11:15 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La aifoane windowsul w free?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nope, tre' plătită anual licența la alea cu w7.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pai dupa un an iti iei alt aifon, cam asta-i durata de viata morala la unul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La ăla tre' să plătești lunar licența la iKKT.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Ce caterinca s-a iscat pe ""nelinistea mea"? Acum ca imi mai lipsesc doar gagicile alea la usa....
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
corbex |
![]()
|
Nu-ti vine nici dracu' la usa! N-au timp de persoane fizice, n-au rezolvat nici cu juridicele. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa platesti licenta la aifon la scurgerea anului de gratie.
Fapt e ca au fost mai multe reclamatii ca W7 provoaca nelinisti. Se lucreaza la bug-uri. This post has been edited by corbex: 17 Feb 2011, 09:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai intai asta:
Si dupa: |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 08:56 |