tremurat enervant, tremura la relanti
![]() ![]() ![]() |
tremurat enervant, tremura la relanti
dorinromeo |
![]()
|
||
![]() inca incepator Group: Members Posts: 160 Joined: 5 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Romania merge pe drumul cel bun. Doar noi calcam pe alaturi.
|
|||
dex |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 23 October 09 From: galati ![]() |
poate e un tampon slabit sau rupt
|
--------------------
dacia
berlina
2003
- gl-89-dex
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(dorinromeo @ 25 Feb 2011, 20:01) am observat zilele trecute ca motorul e putin cam zgomotos si am schimbat uleiul si filtrul. am pus ulei bunicel si filtru mann, dar problema a ramas. parca tremura putin cam tare la relanti, la 850 ture, se simte neplacut inauntru. azi am verificat bujii, fise, furtunele de aer si apa, vacumul, am refacut reglajul la culbutori, am verificat distanta la senzorul aprinderii electronice dar nu s-a schimbat nimic. as vrea cateva idei, unde sa mai verific. multumesc pentru orice sfat. Mai dai totuși 1 pic relantiul mai mare de la carburator,e iarna macar acu poate sa stea la relanti la 900 ture. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
dorinromeo |
![]()
|
![]() inca incepator Group: Members Posts: 160 Joined: 5 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
am controlat tampoanele, sunt ok. am crescut putin relantiul, dar tot se simte putin. am niste mecanici "rurali" prin zona, care zic ca "asa e la toate" si ca n-au vazut motor de Dacie care sa mearga mai bine, imi vine sa-i strang de gat, eu stiu cum a mers. poate sa atinga ceva la caroserie. maine ma bag sub ea sa vad.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
poate ca scutul bate la baia de ulei nu?
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
paul-tm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 25 August 09 From: Timisoara ![]() |
Motoru consuma ulei? Vezi sa nu fie gatuit din cauza gazelor de epurator care ar pute sa fie in exces.
|
--------------------
opel
astra f-cc
1996
- TM-23-GZV
|
|
dorinromeo |
![]()
|
ma gandesc ca s-ar putea sa atinga toba pe undeva.
nu stiu ce sunt gazele de epurator, motorul nu consuma ulei. |
--------------------
Dacia
1310
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
bobina ?
|
--------------------
...
...
...
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(dorinromeo @ 28 Feb 2011, 07:29) ma gandesc ca s-ar putea sa atinga toba pe undeva. nu stiu ce sunt gazele de epurator, motorul nu consuma ulei. M- ai poate fi tremuratul cum zici tu si de la bara mica dintre lonjeroane,care se prinde cu 2 surumburi de m10, 1 din cele 2 suruburi s-s desfacut din cauza trepidatiilor de la motor. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
dorinromeo |
![]()
|
bara aceea am schimbat-o cu una "home made" reglabila.am strans putin lonjeroanele, imi rodea cauciucul. acum nu am probleme.
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:14 |