DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DEALERI- seriozitate si service

coffey_007
post 2 Oct 2003, 15:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Doresc sa-mi iau in curand o Solenza ( poate Clima ).
Exista diferente(de calitate) intre masinile aflate la dealeri diferiti?
Cum se comporta dupa ce ai luat masina si ai o problema?
Cum au service-ul si mecanicii?
Te programeaza rapid ? sau au liste de asteptare?
Ce ar trebui sa verifici cand o cumperi ? ce nu ati verificat si v-a parut rau ca n-ati facut-o?
Care dealer credeti ca e mai serios?

Multumesc, pentru experienta voastra.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 2 Oct 2003, 17:06
Post #2

Membru erectil

Nu mi-o lua in nume de rau, da mai exista topicuri pe tema asta cacalau. Tot ce ai intrebat tu are deja raspuns si banuiesc ca cei care si-au impartasit deja propria experienta de cateva ori n-or s-o mai faca si ramai fara raspunsuri. Asa ca mai bine da niste searchuri si afli tot ce te intereseaza.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
+
Valentine
post 2 Oct 2003, 21:25
Post #3

Old Timer

From: California

hmmm parerea mea sincera pentru moderatori / admini ar fi sa infiinteze un forum / categorie noua cu tutoriale pentru cumpararea unei masini noi / SH etc.

si in interiorul formului ai cumpara SLz noua
cumpara DSN noua etc

pentru ca merge foarte greu cu searchul

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Wolfmark
post 2 Oct 2003, 22:43
Post #4

Membru autentic

coffey_007, felicitari smile.gif

In primul rand e exact acelasi drac de unde iei masina. Nu e diferenta de calitate intre masinile de la diversi dealeri. Cumpar-o de la cei care au serviciile de vanzare cele mai bune. Din ce stiu de pe forum, Adras-ul se pare ca e OK. Meridian nu-ti recomand ca am luat eu de la ei si, dupa ce am dat banu', mi-au cam zis la revedere sad.gif. Latin Efe Dacia iarasi destul de OK din punctul de vedere al vanzarii, dar sunt cam vai de mama lor (cel putzin service-ul). Restul habar n-am.

Sa verifici bine masina inainte de a o cumpara! Tot ce se poate: te uiti la boxe daca sunt OK sau nu, fire, vopsea sarita, cum se inchid/deschid usile etc... Din pacate nici o Dacie nu seamana una cu alta ... Si sa nu semnezi de primire pana cand nu ai verificat-o! Imediat ce ai semnat ... gata ... s-a cam terminat :? Pana sa semnezi, sau mai bine zis pana dai banu' ... poti sa faci ce figuri vrei smile.gif

Eu de exemplu n-am fost atent cum se inchidea/deschidea portbagajul (o saiba sarita!), cum se inchideau/deschideau usile (usa dreapta fatza freca de aripa dreapta fatza) si cum sunt boxele (ambele boxe de pe fatza infundate). De asemenea m-au luat repede ... si n-am mai verificat ce au stampilat semnat in carnetul de garantie. Si cand am fost la Latin Efe Dacia sa-mi pun aparatori ... m-au trimis la plimbare cand le-am cerut sa-mi treaca modificarea in caiet ... ca n-aveam o stampila sad.gif

Si mai verifica si stergatoarele ... sa nu scartzaie ... macar la inceput. Plus multe multe altele! Asa ca foloseste functia Search cu incredere...

--------------------
DACIA Solenza Scala 2003
+
Marty
post 3 Oct 2003, 07:21
Post #5

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Sa fiu scuzat, postasem si eu ieri, pe la ora 16.30, un raspuns la intrebarea din topic. Era cumva vulgar sau datorita carui fapt a fost sters? Nu scria nimic interesant in el, intreb doar din pura curiozitate

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
coffey_007
post 3 Oct 2003, 09:11
Post #6

Membru incepator

Multumesc.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 17:54
Forum Renault