[VAND]confectionez inele angel eyes,benzi cu leduri, pentru orice model de masina
![]() ![]() ![]() |
[VAND]confectionez inele angel eyes,benzi cu leduri, pentru orice model de masina
dealer |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 31 December 08 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|||
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
Poti asigura si montajul?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
dealer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 31 December 08 From: Bacau ![]() |
Eu sunt din bacau,mai greu cu montajul.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
dealer |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
dealer |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
dealer |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
dealer |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
un inel pentru contact la logan ce pret are ?
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
dealer |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
b-12-jme |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 28 December 07 ![]() |
CRED CA E MAI GREU CU DEZLIPIREA geamului farului.unele masina le au lipite f bine si aici intervine o problema..stii cumva pentru vectra a ??
|
--------------------
dacia
1300
73
- b-12-jme
|
|
Marius1966 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 27 June 10 ![]() |
Pentru un golf 3 faruri normale ce pret?
|
--------------------
Renault
Megane
2005
- B.27.NAV
|
|
dealer |
![]()
|
QUOTE(Marius1966 @ 16 Mar 2011, 09:54) 30 ron set de 2 inele+taxe transport <span class='edit'>17 Mar 2011, 20:14:</span> Merge la vectra a fara problema,trebuie bagat farul in cuptor 5 min sau in apa calda-calduta. This post has been edited by dealer: 17 Mar 2011, 20:18 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
dealer |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
bogdanel.arad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 25 July 10 ![]() |
am vazut in poze masina cu numere de arad....
esti din arad? m-ar interesa si pe mine dar nu vreau sa ma bag sa demontez eu farurile... ma poti ajuta cu montajul...poate cunosti pe cineva in arad? cu respect! |
--------------------
Renault
Laguna / Megane III
2004 1.9 Dci 120 Cp / 2014 1.6 130 Cp
- AR 50 MAI
|
|
br0klyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 16 June 10 ![]() |
As dori si eu 2 inele pt slz mea ...dar nu prea ma pricep sa le montez...
Daca ai putea sa imi mai dai si mie mai multe detalii despre montaj... Stima! |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
marius.tt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 766 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
sal, -sunt rezistente inelele astea care le faci tu?
-la ce temperatura se deformeaza? -poti face orice dimensiune? -sunt pe neon? -asiguri garantie? pe ce perioada? |
--------------------
Renault
Megane dti
2000
|
|
dealer |
![]()
|
QUOTE(bogdanel.arad @ 21 Mar 2011, 17:00) am vazut in poze masina cu numere de arad.... esti din arad? m-ar interesa si pe mine dar nu vreau sa ma bag sa demontez eu farurile... ma poti ajuta cu montajul...poate cunosti pe cineva in arad? cu respect! Nu ,eu sunt din bacau,am trimis inele in toata tara si la arad...nu cunosc pe nimeni care sa faca montaj in arad la cine am trimis eu au montat singuri inelele <span class='edit'>31 Mar 2011, 21:03:</span> QUOTE(br0klyn @ 21 Mar 2011, 17:31) As dori si eu 2 inele pt slz mea ...dar nu prea ma pricep sa le montez... Daca ai putea sa imi mai dai si mie mai multe detalii despre montaj... Stima! Da mai multe detalii iti pot da pe mess sau la telefon,ca nu prea stau pe forum din lipsa de timp. Farul la solenza trebuie dezlipit ca e lipit cu silicon....se dezlipeste foarte usor rotind farul deasupra ochilui mic de la aragaz...ca scule iti trebuie 2 surubelnite,un cutter,panza fierastrau(bomfaier) si chei pentru a demonta farul. <span class='edit'>31 Mar 2011, 21:08:</span> QUOTE(marius.tt @ 23 Mar 2011, 09:47) sal, -sunt rezistente inelele astea care le faci tu? -la ce temperatura se deformeaza? -poti face orice dimensiune? -sunt pe neon? -asiguri garantie? pe ce perioada? Sunt rezistente la cat rezista si sticla farului,se deformeaza doar daca sunt lipite de bec sau prea aproape de acesta de aceia eu recomand sa se lipeasca cat mai aproape de sticla farului. Se fac orice dimensiune. Sunt pe leduri. Garantie nu,este mai mult verbala si consta in faptul ca inelul ajunge la tine testat si functioneaza 100% si eu garantez ca vor functiona 2 ani fara probleme(atat au fost testate pe un logan taxi care a mers cu pozitia aproape tot timpul aprinsa. Inelele au rezistente care se ard primele in caz de ceva,acestea se pot schimba foarte usor fiind montate in exteriorul farului,ne fiind necesar sa umbli in far. O rezistenta costa 0,1 ron si se gaseste la orice magazin de electronice. <span class='edit'>31 Mar 2011, 21:11:</span> imi pare rau ca nu mai revin si cu poze dar am camera sticata momentan si nici din tara ce am trimis nu am primit de la nimeni poze. This post has been edited by dealer: 31 Mar 2011, 21:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
dealer |
![]()
|
up
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
salut. pentru niste proiectoare de slz ai putea sa confectionezi un set? insa vreau sa le pun pe exterior. ai cumva si vreo idee cum le-as putea prinde?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
dealer |
![]()
|
QUOTE(aliosha @ 3 Apr 2011, 20:52) salut. pentru niste proiectoare de slz ai putea sa confectionezi un set? insa vreau sa le pun pe exterior. ai cumva si vreo idee cum le-as putea prinde? da am mai facut pentru solenza la proiectoare,inele montate pe exterior,pentru ca ramane loc perfect in bara de 1 inel....se monteaza foarte usor acolo si se vad ok. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
flavyus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 28 February 11 ![]() |
sal vreau si eu un set, baga id sa vb flavyus_4u_2007
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
se lipesc, sau cum vin prinse?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
dealer |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2008
|
|
aliosha |
![]()
|
pai merg sau nu, puse pe exterior, ca nu mai inteleg nimic.
eventual o poza daca ai avea, ca sa-mi fac o idee de aspect. mersi. This post has been edited by aliosha: 29 Apr 2011, 13:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 19:19 |