spiru haret, rate
![]() ![]() ![]() |
spiru haret, rate
b24gfi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge, iti face regularizarea cand cumperi diploma cu poza.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vb la secretariat
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 9 Mar 2011, 13:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
cred k cel mai usor este sa ma duk sa platesc si rata a-2 a si termin cu nebunia... multumesc vijelie dar cred k e mai usor asa...dar ma gandeam sa nu mai tin niste bani blocati acum
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ce e sc? societatea comerciala? si voi invatati la facultatea aia tot in messengerita?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum se mai fac inscrierile, pe messenger?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe mes cik se dau duar ecsamenele, k emai komod.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vai d kuru firmelor kare angaj adsolventi de dastea, k sunt multy in kktu asta d tzara.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mi-a scapat, ce facultate ai absolvit, tov merced?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu eu d-astea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si nu mergea un spiru haret acolo, ca da bine la salar..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Nu ma primeau ca n-am absolvit gradinita.
![]() Salaru' il primesti in functie de ce stii sa faci, nu de ce bani ai cotizat la facultati gen Spiru. Edit: Si ma refer la mediul privat, nu la societati care au avut sau au legatura cu statul, unde da, conteaza. This post has been edited by Merced: 9 Mar 2011, 18:23 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
Salarul minim pentru studii superioare e peste 1200 ron brut, fara, e salarul mimin pe economie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Asa o fi, dar am o ruda absolventa de doua facultati plus un master care impinge lazi prin Metro pe 550 de lei.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cand aud de spiru mi se ridica parul in cap si nu numai acolo... Deci nu vreau nici sa mai trec prin dreptul cladiri aleia... niste incompetenti, retardati, panaramele alea de secretare te tratau de parca iti erau patroane etc. Am terminat dreptul si nu imi e jena sa spun ca nu stiu o iota sunt afon, paralel, mucles, planta, cingo, muci, si cum mai vreti voi. Cand am terminat liceul toata lumea se inscria la facultate si ce eu mai prost m-am inscris si eu, si dupa ce a trecut ceva timp daca abandonam pierdeam o suma de bani si nu imi convenea. Nu o sa profesez ever in domeniul dreptului cu toate ca sunt "licentiat" in drept dar pt viitori studenti un sfat: fugiti la orice alta universitate nu mai la Spiru sa nu ajungeti !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bolidule, macar ai învatat sa dai dreptul, la aia.
This post has been edited by Markos: 9 Mar 2011, 18:29 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
@argon: Ba uite frate-meu cu istoria a murit de foame cativa ani, in domeniu, vorba aia, salariu mizer. Acum lucreaza in cadrul firmei de salubritate, ca si controlor, castiga decent din cate-mi dau eu seama, dar munca prestata nu vad ce legatura ar avea cu niste ani petrecuti prin facultate. El intr-adevar e considerat cadru cu studii superioare.
Ruda respectiva n-am mai vazut-o de ani de zile, da' o vaita maica-sa pe care o mai vad pe la tara. A absolvit psihologie si inca ceva, oricum la facultati de stat, si stiam ca-i tare silitoare. Nu ma intelegeti ca-s impotriva, dar la noi in tara razbesti doar cu anumite studii, din ce in ce mai putine, si nu facute la orice pulifrici de facultate, ci la alea serioase. Ca sa fi tu linistit, afla ca sunt printre altele si student la stat in Pitesti. ![]() This post has been edited by Merced: 9 Mar 2011, 18:34 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
E bine sa ai si facultatea facuta ..te mai ajuta la unele chesti . Oricum in 90% din facultati nu inveti nimic practic . In Romania ca sa te angajezi pe un post bunicel conteaza ce sti sa faci sau ce relati ai ..... ultima varianta fiind mult mai raspandita ca prima
![]() |
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
Si eu sunt student..la scoala de soferi profesionisti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(b24gfi @ 9 Mar 2011, 13:12) azi am fost la sc si in loc sa achit rata a2-a am achitat rata a 3-a stie cineva dak pot sa merg sa schimb chitanta sa mi-o anuleze pe asta si sa imi deA UNA PT. RATA A 2-A? d, se poat. ma fost ieri la sekretara aia blonda, si mia skimbat-o p lok. This post has been edited by bucatzel: 9 Mar 2011, 18:49 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aoliooo, gata ca s-a lamurat studintele de nu se mai poate.
Ce i-o fi venit sa faca un topic nou in loc sa dea un telefon la secretariat nu pot sa-mi imaginez. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:56 |