Batrani si nelinistiti, de la prima.tv
![]() ![]() ![]() |
Batrani si nelinistiti, de la prima.tv
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Toate emisiunile astea patetice de la prima, sunt regizate... ca vorbim de tradati in dragoste, schimb de mame, sau restul emisiunilor "jenibile". Mi se par de un prost gust imens. La fel de penibili ca cei de la acces indirect care dadeau print screen in lost si ziceau ca au poze in exclusivitate din timpul unui accident aviatic.
Exemplu: skip pana la min 20.... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
alta emisiune cretinoida...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.284 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu am crezut ca ai deschis topic despre baciul corbex si bion.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fix asta am crezut eu la ala despre carucioare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Soimii patriei e coool daca prestati un asslick mosilor. Si-a rupt vreunul acrylul in gluteusul meu sau al venerabilului si renumitului contabil si pilot de F1 ?
![]() Noi ca voi am fost dar voi ca noi s-ar putea sa n-apucati ![]() ![]() Mertzane noi inca o vedem fara oglinda ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasa-i Bioane, noi sintem batrini, ei , nelinistiti. Ca nu stiu ce-i asteapta. Ca miine ia Baselu' al treilea mandat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.284 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu pot sa o arat fara oglinda.
![]() This post has been edited by Merced: 15 Mar 2011, 22:11 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(bion @ 15 Mar 2011, 22:01) Mertzane noi inca o vedem fara oglinda ![]() ... si la ce folos... ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In fond, nu noi trebuie s-o vedem. Noi ne uitam la uimirea fericita de pe fetzele lor.
This post has been edited by corbex: 16 Mar 2011, 10:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
corbex |
![]()
|
Sexul din priviri e caracteristic tineretului. Se uita o fata lung la unul si asta are polutii. Femeile mature se uita derect la obiect.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu stiu daca ati observat dar,nu o data,am vazut unii "actori"din Tradati in dragoste sau Fata lui tata sau etc ,in peluza pe la Dan Negru sau Surprize sau etc.si invers.Din cate am auzit si eu le da intre 500 si 1000 de lei per emisiune,in functie de cat de penibili trebuie sa fie..
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Prima parte am remarcat-o si eu. Actorii de la Fata lui tata i-am observat si la Tradati in dragoste doar cu alte roluri.
A doua parte, am citit altceva. Pentru rol principal se da 150 lei, secundar 100 lei si figurant 80 de lei. Iar ca sa filmeze in apartamentul personal, 250 lei proprietarului. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:17 |