SCAUNE SIERRA
![]() ![]() ![]() |
SCAUNE SIERRA
myr81 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 February 11 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CJ 09 XPG
|
|||
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
moteaza tu scriene si noua si daca poti pune si poze
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
myr81 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 February 11 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
si-a inlocuit careva scaunele cu altele? daca da de la ce marca de masina? prinderea a fost la fel sau s-au facut improvizatii?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CJ 09 XPG
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...highlite=scaune
Am cautat cu search. Dar de ce vreti sa le schimbati? Dupa parerea mea, toate scaunele arata la fel si se simt la fel. Am mers si cu Mercedes 200 km (pasager) si nu am simtit nimic special... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Inainte de a deschide un nou topic foloseste functia de cautare. Si-au schimbat destui scaunele, atat la super nova cat si la solenza. In link-ul de mai sus ai mai multe topicuri legate despre aceasta chestiune.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:10 |